Navodila za obiskovalce

Sejem je brezplačen, enostaven za uporabo in zagotavlja popolno anonimnost. Nič vas ne stane poskusiti.

KAKO SEJEM DELUJE

grafika navodila obiskovalci sejem 2020

PREDNOSTI SEJMA ZA
ISKALCE ZAPOSLITVE

✔ Anonimnost kandidata

✔ Veliko zaposlitvenih priložnosti

✔ Možen pogovor s kadroviki, direktorji podjetij in drugimi strokovnjaki

✔ Brezplačen obisk

✔ Enostavna in sodobna zaposlitvena platforma

 

Prednosti online kariernega sejma za iskalce zaposlitve

V nadaljevanju smo pripravili koristne vsebine, ki vam bodo v pomoč pri spoznavanju kariernega sejma, prijavi na sejem, na kaj je potrebno biti pozoren na sejmu, zakaj je sejem odlična priložnost za nove karierne izzive ali novo zaposlitev.

 • Kaj lahko storim že pred udeležbo na on-line karierni sejem?

  Odsvetujemo, da se udeležujte online kariernega sejma čisto nepripravljeni. Za vas imamo nekaj predlogov, kaj lahko naredite že v naprej - z namenom, da boste več iztržili iz online kariernega sejma.

 • Kako lahko izstopim iz množice na on-line kariernem sejmu?

  Zakaj je on-line karierni sejem odlična priložnost za nove karierne priložnosti? Preveri v nadaljevanju.

 • Po boljšo zaposlitev na 2. online karierni sejem

  V mesecu januarju 2020, natančneje od 22. 1. 2020 do 26. 1. 2020, prihaja najboljša oblika iskanja nove oziroma boljše zaposlitve. Online karierni sejem ponovno odpira svoja vrata, tako da si lahko poiščete novo zaposlitev, kar s pametnim telefonom in zelo diskretno, kar je ključno, če iščete boljšo zaposlitev.

 • PRED SEJMOM: Kako se pripraviti na on-line karierni sejem?

  Tako kot tudi, na tradicionalni zaposlitveni sejem ne pridete nepripravljeni, se je tudi na on-line karierni sejem potrebno pripraviti.

 • Kaj lahko pričakujemo od on-line kariernega sejma?

  On-line karierni sejem je zelo podoben tradicionalnemu sejmu, kjer se delodajalci srečajo z iskalci zaposlitve. Edina razlika je ta, da je on-line karierni sejem narejen na spletni platformi in tako omogoča dostop iz vseh elektronskih naprav iz katerekoli lokacije na svetu. Pomembno je le, da imamo dobro internetno povezavo.

 • Katera oblika CV-ja je prava zame

  S pomočjo enostavnega diagrama lahko preverite, katera oblika življenjepisa bi vam glede na vaše izkušnje, znanja in kompetence najbolj odgovarjala.

 • Primer dobrega življenjepisa

  Vas zanima, kako ustvariti primer dobrega življenjepisa, ki bo pritegnil pozornost kadrovika? Preberite nekaj uporabnih nasvetov!

 • Dodatni mali nasveti pri pisanju življenjepisa

  Podajamo vam nekaj nasvetov za brezhiben življenjepis, ki ga bo prijetno brati in bo zablestel v očeh delodajalcev. Ti namreč prejmejo tudi po več sto ponudb na objavljeno delovno mesto, zato mora vaš življenjepis vsebovati takšne informacije in obliko, da pritegne pozornost delodajalca.

 • Obvezni elementi življenjepisa

  Ne obstaja popoln življenjepis, ki bi vam zagotovil zaposlitev, obstaja pa nekaj osnovnih pravil, ki jih je potrebno upoštevati, da bo videti profesionalno in bo dosegel svoj namen - to je pritegniti pozornost delodajalca z jasnimi informacijami, zaradi katerih si vas bo želel vključiti v ožji krog in povabiti na osebni intervju.