Prosta delovna mesta v kraju Krško

Občina Krško meri 287 km2 in se po površini uvršča na 9. mesto. Je del posavske statistične regije in se nahaja v jugovzhodnem delu Slovenije. Je večje mesto od Brežic in šteje 7.200 prebivalcev.

Mesto Krško se lahko tako kot marsikatero slovensko mesto, pohvali z pestro gostinsko in kulinarično ponudbo. Za ljubitelje izletov v naravi je tukaj na voljo več kot dovolj pohodniških poti. Navdušenci nad gradovi ne smejo zamuditi obiska gradu Rajhenburg ter gradu Raka.

Krško je osrednje mesto Posavja in je znano po edini Jedrski elektrarni v državi. Jedrska elektrarna Krško ali na kratko JEK deluje že od leta 1983. Po podatkih iz BIZI-ja zaposluje od 500 do 999 ljudi. V JEK najdemo nazive delovnih mest kot so specialist elektro vzdrževanja, strojni tehnik, vodja izmene, operater reaktorja, vodilni inženir za planiranje, nadzornik, inženir kontrole kakovosti, inženir za radiokemijo, vodja enot za analizo in dovoljenja, specialista poslovne informatike in številni drugi.

Podjetja iz Krškega in okolice, ki objavljajo prosta delovna mesta v Krškem: VIPAP Videm Krško d.d., Apolon d.o.o. Krško, Efekt Krško d.o.o., EKTEN d.o.o. Krško, Gazela d.o.o. Krško, Pagrat Krško d.o.o., Secom d.o.o. Krško, Zdravstveni dom Krško in drugi.