Vpis v Bazo CV-jev

Želite, da delodajalci (po)iščejo in nagovorijo prav vas?

Delodajalci dnevno pregledujejo Bazo CV-jev z namenom, da najdejo nov kader. Na portalu Optius je vpisanih že skoraj 9.000 življenjepisov iskalcev zaposlitve različnih profilov, izkušenj in stopenj izobrazbe iz celotne Slovenije, zato poskrbite, da bo med njimi tudi vaš.

Pravočasno vas bomo opomnili, da svoj življenjepis posodobite oz. nadgradite, v kolikor ste pridobili nova znanja, izkušnje, izobrazbo, idr.

vpis v bazo CV

Po Bazi CV-jev med drugim iščejo tudi delodajalci kot so Rudnidis d.o.o.cargo-partner d.o.o.Automatic servis d.o.o.Seltron d.o.o.KMAG d.o.o.Bonamico d.o.o. in mnogi drugi. 

Baza CV izjava Melita 1

 • ANONIMNOST

  ANONIMNOST

  Svoj življenjepis lahko oblikujete s pomočjo orodij, ki jih nudi uporabniški račun. Svoj življenjepis lahko naložite tudi kot »anonimen«.

 • IZSTOPANJE

  IZSTOPANJE

  V kolikor svoj življenjepis redno in smiselno posodabljate, bo pogosteje na vrhu med zadetki iskanj znotraj Baze CV-jev.

 • MREŽENJE

  MREŽENJE

  Z vnosom vašega življenjepisa v Bazo CV-jev vas lahko opazijo želeni delodajalci, tudi če niste aktiven iskalec zaposlitve.

Vpis v Bazo CV-jev je enostaven

Vaš življenjepis lahko v Bazo CV-jev oddate povsem enostavno. Najprej je potrebno opraviti registracijo iskalca na portalu. Nato znotraj uporabniškega računa v Bazo CV-jev naložite želeni življenjepis.