Vpis v Bazo CV-jev

Želite, da delodajalci (po)iščejo in nagovorijo prav vas?

Delodajalci dnevno pregledujejo našo Bazo CV-jev, z namenom, da najdejo nove sodelavce. Z vpisom si povečate možnost, da poiščejo prav vaš življenjepis. Na portalu Optius je vpisanih že skoraj 9.000 življenjepisov iskalcev zaposlitve različnih profilov, izkušenj in stopenj izobrazbe iz celotne Slovenije, zato poskrbite, da bo med njimi tudi vaš.

Optius.com vas bo tudi pravočasno spomnil, da svoj življenjepis posodobite oz. nadgradite, v kolikor ste pridobili nova znanja, izkušnje, diplomo, certifikate oz. potrdila o izobraževanjih.

Baza CV izjava Melita 1

 • ANONIMNOST

  ANONIMNOST

  Oblikujte svoj življenjepis s pomočjo orodij znotraj uporabniškega računa. Z vpisom v Bazo CV-jev, pa si lahko izberete tudi možnost »anonimen«.

 • IZSTOPANJE

  IZSTOPANJE

  S tem, ko boste svoj življenjepis redno posodabljali, bo pogosteje na vrhu, v ospredju seznama med zadetki iskanj.

 • MREŽENJE

  MREŽENJE

  Z vnosom vašega življenjepisa v Bazo CV-jev si omogočate, da vas opazijo želeni delodajalci, tudi če niste aktiven iskalec zaposlitve.

Vpis v Bazo CV-jev je enostaven

Vaš življenjepis lahko v Bazo CV-jev oddate povsem enostavno. Najprej je potrebno opraviti registracijo na portalu in nato znotraj vašega uporabniškega računa v Bazo CV-jev vpisati želeni življenjepis. 

Registracija