Karierni portal Optius

Optius.com - Karierni portal za nove čase

Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. Z objavljanjem zaposlitvenih oglasov portal omogoča povezovanje iskalcev zaposlitve in delodajalcev. Konceptualno združuje najboljše lastnosti, oblikovne značilnosti in načela zasebnosti.

Optius.com je eden največjih zaposlitvenih portalov v regiji. Dolga leta je ekipa strokovnjakov delala pod imenom Moja zaposlitev, z januarjem 2019 pa je dobila novo podobo in ime. Optimalna predanost ekipe delu in stroki ostaja, prav tako tudi poslanstvo za vsak izziv najti pravega človeka in mu tako odpreti neskončno vesolje priložnosti.

Lastnik in upravljavec portala Optius.com, ki je bil lansiran maja 2010 pod imenom mojazaposlitev.si, je podjetje Moja zaposlitev, d.o.o.

Ime podjetja: Moja zaposlitev spletno oglaševanje d.o.o.
Skrajšano ime podjetja:     Moja zaposlitev d.o.o.
Sedež: Borovec 2, 1236 Trzin
Matična številka: 2307421
ID za DDV: SI90016572
TRR: SI56 0313 1100 0264 327 (SKB)
Telefon: 01 81 00 200
Faks: 01 81 00 205
E-pošta: info@optius.com

Poslanstvo

Poslanstvo kariernega portala Optius je strokovno tkanje novih vezi na trgu dela. Skrbno in odgovorno, medsebojno povezujemo iskalce in delodajalce, ki s skupnimi sinergijami ustvarjajo dodano vrednost, rast in obojestransko zadovoljstvo. Spreminjamo življenja na bolje. 

Vizija

Vizija kariernega portala Optius je postati najbolj strokoven in sodoben povezovalec z optimalnim razumevanjem trendov na trgu dela.

Vrednote

  • Strokovnost

  • Poštenost

  • Zaupanje

  • Skrbnost

  • Agilnost

Ekipa Optius.com

 Sasa o nas

Saša Boštjančič

Direktorica / CEO

info@optius.com


Po študiju sem se tudi sama preizkušala v različnih smereh, pridobivala nova znanja, izkušnje in tekom svoje karierne poti spoznavala svoje delodajalce, tako dobre kot tudi slabše, kar me je samo še bolj utrjevalo za kasneje. Zato sem danes še toliko bolj ponosna, da imam okrog sebe poleg sodelavk, ki s srcem vodimo karierni portal Optius.com, veliko OPTImističnih in USpeha željnjih ljudi. Ljudi, ki vedo, da se vse da, če se hoče. Da ima vsak možnost doseči svoje sanje, le verjeti mora vanje in za te sanje vložiti veliko svoje pozitivne energije, znanja in motivacije. Svetovati ljudem kako spremeniti svoje življenje na boljše s prvo zaposlitvijo ali karierno pot, je nekaj o čemer sem vedno sanjala.

»Vsak je svoje sreče kovač« Rek, ki drži in pod katerega se z veseljem vedno podpišem.

Mojca o nas

Mojca Tomšič

Vodja prodaje / Sales Manager

mojca.tomsic@optius.com


Delo z ljudmi in za ljudi, na portalu Optius, me dnevno navdaja z veseljem. Z majhnimi koraki delamo velike spremembe v življenju ljudi, saj z našo pomočjo iskalci zaposlitve dobijo novo karierno priložnost, delodajalci pa nove zaposlene. Uspešno delo kariernega portala Optius je posledica optimalno uigrane ekipe sodelavk, ki se dopolnjujemo tako strokovno, kot karakterno.

Kristina o nas

Kristina Zalaznik

Skrbnica ključnih strank / Key Account Manager

HR svetovalka / HR Advisor

kristina.zalaznik@optius.com


Delo v OPTIUS-u je Optimistično, Produktivno, Timsko, Inovativno, Uspešno in Srčno.

Pri delu se vsak dan srečujem z novimi strankami, tako delodajalci, kot tudi iskalci zaposlitve in jim pomagam ter svetujem, hkrati pa se s tem tudi sama učim novih stvari. S super ekipo ves čas ustvarjamo nove in inovativne projekte in se tako povezujemo v še močnejšo celoto.

Marusa o nas

Maruša Prosen

Sodelavka za digitalni marketing / Digital Marketing

marusa.prosen@optius.com


Uspešne projekte in dobre rezultate skujejo dobre ekipe. Ekipni duh Optiusa sestavlja 8 pogumnih žensk, vsaka posebna na svojem področju. Ko na sestankih staknemo glave se prične vihar idej, ki jih komaj dohajamo. Tekom leta pošteno zavihamo rokave in napnemo možgane, da naš portal Optius dvignemo na višji nivo in ponudimo uporabnikom kakovostno in koristno vsebino ter ogromno novih priložnosti za iskanje (boljše) zaposlitve. Po drugi strani pa veliko pozornosti namenimo tudi delodajalcem, s katerimi kreiramo najbolj optimalna prosta delovna mesta.

Mesto marketingaša v Optiusu mi predstavlja dnevne izzive in sledenje novitetam, ki krepijo moj potencial ter možnosti za karierni razvoj.

Tjasa o nas

Tjaša Vinkovič Selan

Sodelavka v administraciji in marketingu / Administration and Marketing

tjasa.vinkovicselan@optius.com


Veseli me, da sem del Optius ekipe, kjer ljudem pomagamo do boljše zaposlitve. Kreativno delo me izpopolnjuje in mi daje nov zagon, vsake toliko pa uporabim tudi svoje fotografsko znanje. Moj vsakdan popestri in polepša super ekipa, s katero optimistično zremo v prihodnost.

Kaja3

Kaja Rozman

Administratorka / Podpora strankam

Administrator / Customer Support

kaja.rozman@optius.com

 

Ekipi Optius sem se pridružila šele pred kratkim. Vesela sem, da sem dobila priložnost za zaposlitev v super ekipi, ki mi je med uvajanjem v delo nudila vso podporo ter mi s tem omogoča, da vsakodnevno pridobivam nova znanja in izkušnje.