Karierni portal Optius

Optius.com - Zaposlitveni portal za nove čase

Portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. Z objavljanjem zaposlitvenih oglasov portal omogoča povezovanje iskalcev zaposlitve in delodajalcev. Konceptualno združuje najboljše lastnosti, oblikovne značilnosti in načela zasebnosti.

Optius.com je eden izmed večjih zaposlitvenih portalov v regiji. Dolga leta je ekipa strokovnjakov delala pod imenom Moja zaposlitev, z januarjem 2019 pa je dobila novo podobo in ime. Optimalna predanost ekipe delu in stroki ostaja, prav tako tudi poslanstvo za vsak izziv najti pravega človeka in mu tako odpreti neskončno vesolje priložnosti.

Vabimo vas, da si ogledate naš nov animiran predstavitveni video.

Lastnik in upravljavec portala Optius.com, ki je bil lansiran maja 2010 pod imenom mojazaposlitev.si, je podjetje Moja zaposlitev, d.o.o.

Ime podjetja: Moja zaposlitev spletno oglaševanje d.o.o.
Skrajšano ime podjetja:     Moja zaposlitev d.o.o.
Sedež: Borovec 2, 1236 Trzin
Matična številka: 2307421
ID za DDV: SI90016572
TRR: SI56 0313 1100 0264 327 (SKB)
Telefon: 01 81 00 200
Faks: 01 81 00 205
E-pošta: info@optius.com

Poslanstvo

Poslanstvo zaposlitvenega portala Optius je zagotavljati strokovno tkanje novih vezi na trgu dela. S skrbnostjo in odgovornostjo medsebojno povezujemo iskalce zaposlitve ter delodajalce. S sinergijami, ki jih ustvarjamo, soustvarjamo dodano vrednost, rast in obojestransko zadovoljstvo, saj s pozitivnimi spremembami spreminjamo življenja na bolje.

Vizija

Vizija zaposlitvenega portala Optius je postati najbolj strokoven in sodoben povezovalec z optimalnim razumevanjem trendov na trgu dela ter zagotavljati najboljše storitve in inovativne rešitve za vaše potrebe.

Zavezani smo ostati korak pred konkurenco in slediti nenehnim spremembam, da bomo vedno ponujali najboljše možne rešitve za iskalce zaposlitve in delodajalce.

Vrednote

Naše vrednote so temelj našega delovanja in nas usmerjajo k doslednosti ter vrhunski kakovosti storitev:

 

 

  • Strokovnost: Stremimo k najvišji ravni strokovnosti v vseh vidikih našega dela, da lahko iskalcem in delodajalcem zagotovimo le najboljše izkušnje.
  • Poštenost: Gradimo odnose na poštenosti, integriteti in spoštovanju, kar nas povezuje z zaupanjem in dolgoročnimi partnerstvi.
  • Zaupanje: Zgraditi zaupanje je ključno v našem poslu. Skozi transparentnost in zanesljivost si prizadevamo pridobiti in ohraniti zaupanje vseh uporabnikov našega portala.
  • Skrbnost: Vsi naši koraki so premišljeni in preudarni, da lahko nudimo najboljšo podporo tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem.
  • Agilnost: V hitro spreminjajočem se okolju smo agilni in prilagodljivi, da se lahko učinkovito odzovemo na potrebe naših uporabnikov.

 

 

Sasa o nas

Na zaposlitvenem portalu Optius.com smo ponosni, da delodajalcem zagotavljamo najboljše storitve na njihovi poti iskanja novih sodelavcev, hkrati pa iskalcem zaposlitve omogočamo edinstveno priložnost za (novo) zaposlitev. Naša predanost sledenju sprememb na trgu dela in novim trendom v kadrovskem svetu je ključna, saj želimo svoje uporabnike nenehno obveščati o najnovejših trendih na področju trga dela, ki jim bodo pomagali pri zagotavljanju njihovih kadrovskih potreb ali doseganju kariernih ciljev.

Vedno stremimo k izjemnosti, zato naša strokovna ekipa stalno sledi razvoju HR trendov, da zagotovi najboljše možne storitve. Naša strast in poslanstvo sta gonilna sila, ki nas usmerjata k temu, da postanemo vodilni na področju zaposlovanja.

Kakovost in hitra odzivnost sta vrednoti, ki ju zasledujemo z vsako storitvijo, ki jo nudimo. Trdno verjamemo, da je nenehno izboljševanje naših procesov in prilagajanje potrebam uporabnikov ključnega pomena za njihovo zadovoljstvo in uspeh. Zavedamo se, da je za dosego vrhunskih rezultatov potrebno sodelovanje, zato stremimo k dolgoročnim in zaupanja vrednim partnerstvom.

Zaupajte nam svoje kadrovske potrebe ali željo po novih kariernih izzivih, saj smo tukaj, da vam zagotovimo vrhunsko izkušnjo na poti pridobivanja najboljših kadrov ali pot do uspešne zaposlitve.

Saša Boštjančič, univ. dipl. soc. del.
Direktorica

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.