Karierni portal Optius

Optius.com - Karierni portal za nove čase

Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. Z objavljanjem zaposlitvenih oglasov portal omogoča povezovanje iskalcev zaposlitve in delodajalcev. Konceptualno združuje najboljše lastnosti, oblikovne značilnosti in načela zasebnosti.

Optius.com je eden izmed večjih zaposlitvenih portalov v regiji. Dolga leta je ekipa strokovnjakov delala pod imenom Moja zaposlitev, z januarjem 2019 pa je dobila novo podobo in ime. Optimalna predanost ekipe delu in stroki ostaja, prav tako tudi poslanstvo za vsak izziv najti pravega človeka in mu tako odpreti neskončno vesolje priložnosti.

Vabimo vas, da si ogledate naš nov animiran predstavitveni video.

Lastnik in upravljavec portala Optius.com, ki je bil lansiran maja 2010 pod imenom mojazaposlitev.si, je podjetje Moja zaposlitev, d.o.o.

Ime podjetja: Moja zaposlitev spletno oglaševanje d.o.o.
Skrajšano ime podjetja:     Moja zaposlitev d.o.o.
Sedež: Borovec 2, 1236 Trzin
Matična številka: 2307421
ID za DDV: SI90016572
TRR: SI56 0313 1100 0264 327 (SKB)
Telefon: 01 81 00 200
Faks: 01 81 00 205
E-pošta: info@optius.com

Poslanstvo

Poslanstvo kariernega portala Optius je strokovno tkanje novih vezi na trgu dela. Skrbno in odgovorno, medsebojno povezujemo iskalce in delodajalce, ki s skupnimi sinergijami ustvarjajo dodano vrednost, rast in obojestransko zadovoljstvo. Spreminjamo življenja na bolje. 

Vizija

Vizija kariernega portala Optius je postati najbolj strokoven in sodoben povezovalec z optimalnim razumevanjem trendov na trgu dela.

Vrednote

  • Strokovnost

  • Poštenost

  • Zaupanje

  • Skrbnost

  • Agilnost

 

Sasa o nas

"Na karierno zaposlitvenem portalu Optius.com delodajalcem ponujamo vrhunske storitve na poti iskanja najboljših sodelavcev, iskalcem pa priložnost do (nove) zaposlitve. Sledimo spremembam na trgu dela in novim HR trendom ter naše uporabnike tako obveščamo preko predavanj, delavnic, on-line kariernih sejmov, strokovnih dogodkov.

Strokovna ekipa, optimalna predanost delu in naše poslanstvo je tisto, kar nas dela najboljše. Kakovost in hitra odzivnost pa sta naši ključni vodili".

Saša Boštjančič, univ. dipl. soc. del.
Direktorica