Novice

Predavanje informativa 2

Izbrati študij, ki mi je všeč ali študij, ki mi zagotavlja zaposlitev?

Pridružite se nam na 13. Informativi, ki bo letos potekala Online. Vabimo vas na predavanje: Izbrati študij, ki mi je všeč ali študij, ki mi zagotavlja zaposlitev?, ki bo potekalo v soboto, 23. 1. 2021 ob 12 uri.

Planiranie

Pregled dogajanja na trgu dela v mesecu decembru

V kakšni kondiciji je slovenski trg dela dočakal konec enega najzahtevnejših let v moderni zgodovini? Nam bo novi koronavirus prinesel tudi virus gospodarskega zastoja in brezposelnosti? Za vas smo pripravili pregled zaposlitvenega dogajanja v prazničnem decembru.

INFO21 1000x1000 banner rp 1

13. Informativa ONLINE

Vabljeni na 13. Informativo ONLINE. Potekala bo 22. in 23. januarja v virtualnem svetu.

Sasa zakaj Optius2

Saša, zakaj Optius?

V maju 2020, je portal Optius.com praznoval že 10. rojstni dan. Portal se je v vsem tem času nadgradil, preoblekel, pred dvema letoma pa se je tudi preimenoval iz mojazaposlitev.si v Optius.com. Veliko ljudi me še vedno sprašuje "Saša, zakaj Optius?".

trg dela 11 2

Pregled dogajanja na trgu dela v mesecu novembru

Drugi val pandemije, ki nas je že v začetku jeseni stisnil v kot, je novembra prerasel v še večjo krizo, ohromil velik del podjetništva in ogrozil božično-novoletne praznike, ki so pred vrati. Težka situacija bo bržkone imela močan vpliv na gospodarsko, s tem pa zaposlitveno dogajanje v prihodnjih mesecih.

vosilnica logo+darila

Pregled leta 2020

Leto 2020 se počasi bliža proti koncu. Do 2021 nas loči samo še nekaj dni, in čas je, da naredimo kratek pregled letošnjega leta. Za našo ekipo na Optius.com je bilo letošnje leto zelo pestro.

izobrazevanje od doma

Neformalno izobraževanje in usposabljanje za zaposlene

Vsi zaposleni, katere so delodajalci v času koronavirusa zaradi pomanjkanja dela razporedili na čakanje na delo ali na skrajšan delovni čas, lahko v tem času nadgradijo ali obnovijo svoja znanja.

Svetovanje ZSK

Brezplačno delovno-pravno svetovanje za vaše podjetje v času COVID-19!

Se zgubljate v kopici sprejetih interventnih zakonov in odločb, ki vplivajo na vaše poslovanje? Poznate vse ukrepe in posamezne izjeme, ki veljajo za vašo panogo dela v času COVID-19 krize? Za vas imamo rešitev!

vpis v bazo CV

Si želite, da služba (po)išče vas?

Vse več delodajalcev danes pri iskanju novih sodelavcev uporablja tudi Bazo življenjepisov (oz. Bazo CV-jev), ki jo omogočajo le naprednejši zaposlitveni portali.

Virtualni karierni sejem mladi

Virtualni karierni sejem - sejem poklicev in izobraževanja

Obiščite sejem poklicev in izobraževanja.
Sprehodite se med stojnicami, spoznajte bodoče delodajalce, vključite se v dogodke v živo. Vse v virtualni obliki s pomočjo vaše elektronske naprave.