Novice

Delavnica 14. 4. 2021 optius viola

Optius spletna delavnica: Kako se pripraviti na zaposlitveni razgovor?

Za vas smo pripravili brezplačno delavnico z naslovom "Kako se pripraviti na zaposlitveni razgovor". Opremili vas bomo z uporabnimi napotki »iz terena«, da boste dobro pripravljeni za razgovor.

SOK delodajalci

Uporabite slovensko ogrodje kvalifikacij pri razvoju kadrov!

Slovensko ogrodje kvalifikacij (SOK) je uradni in mednarodno primerljiv pregled vseh kvalifikacij, ki jih je mogoče pridobiti v Sloveniji.

SOK iskalci

Slovensko ogrodje kvalifikacij – orodje za razvoj vaše kariere!

Posamezniki svoje kvalifikacije pridobivajo s formalnim izobraževanjem, pa tudi z neformalnimi oblikami izobraževanja in usposabljanja.

HR Starter

HR Starter − program za mlade HR upe prvič letos tudi v Sloveniji

Kadrovska agencija Manpower Slovenija v partnerstvu z organizacijo HR World, organizira program HR STARTER.

Priprava zivljenjepisa

Optius spletna delavnica: Kako pritegniti delodajalca z OPTImalnim življenjepisom?

Na delavnici vas bomo opremili z uporabnimi napotki »iz terena«, da bo vaš življenjepis pripravljen optimalno. Delavnica je namenjena tako iskalcem prve zaposlitve kot tudi tistim, ki že imate delovne izkušnje in želite še izboljšati svoj življenjepis.

Slovenske srednje sole 1

Portal za promocijo slovenskih srednjih šol

Devetošolci in starši, se sprašujete kam naprej po končani osnovni šoli? Potem najprej obiščite nov portal Slovenske srednje šole in preverite že več kot 59 prijavljenih srednjih šol, ki predstavljajo več kot 239 izobraževalnih programov in poklicev.

Karierni dialog SASA

Delodajalci v precepu novih izzivov v letu 2021 - kakšna bo dejanska realnost dela?

Kaj se lahko naučimo iz leta 2020, kaj lahko pričakujemo v letu 2021 na trgu dela, kdo bo preživel? Kako najti prave kadre, saj smo, tudi zaradi korone, še vedno v samem vrhu med starajočo se populacijo?

Izbrati poklic, ki mi je všeč ali poklic, ki mi zagotavlja zaposlitev?

Izbrati poklic, ki mi je všeč ali poklic, ki mi zagotavlja zaposlitev?

Pridružite se nam na spletni ZOOM delavnici z naslovom "Izbrati poklic, ki mi je všeč ali poklic, ki mi zagotavlja zaposlitev?", kjer vam bomo ponudili vpogled v trenutno situacijo na trgu dela ter pogledali v prihodnost zaposlovanja.

Predavanje informativa 2

Izbrati študij, ki mi je všeč ali študij, ki mi zagotavlja zaposlitev?

Pridružite se nam na 13. Informativi, ki bo letos potekala Online. Vabimo vas na predavanje: Izbrati študij, ki mi je všeč ali študij, ki mi zagotavlja zaposlitev?, ki bo potekalo v soboto, 23. 1. 2021 ob 12 uri.

Planiranie

Pregled dogajanja na trgu dela v mesecu decembru

V kakšni kondiciji je slovenski trg dela dočakal konec enega najzahtevnejših let v moderni zgodovini? Nam bo novi koronavirus prinesel tudi virus gospodarskega zastoja in brezposelnosti? Za vas smo pripravili pregled zaposlitvenega dogajanja v prazničnem decembru.