Novice

izobrazevanje od doma

Neformalno izobraževanje in usposabljanje za zaposlene

Vsi zaposleni, katere so delodajalci v času koronavirusa zaradi pomanjkanja dela razporedili na čakanje na delo ali na skrajšan delovni čas, lahko v tem času nadgradijo ali obnovijo svoja znanja.

Svetovanje ZSK

Brezplačno delovno-pravno svetovanje za vaše podjetje v času COVID-19!

Se zgubljate v kopici sprejetih interventnih zakonov in odločb, ki vplivajo na vaše poslovanje? Lahko vam pomagamo, saj dnevno sledimo ukrepom, sprejetim v Državnem zboru, členom v Uradnem listu in celotno situacijo aktualno umeščamo v Delovno-pravno zakonodajo in ZDR-1.

vpis v bazo CV

Si želite, da služba (po)išče vas?

Vse več delodajalcev danes pri iskanju novih sodelavcev uporablja tudi Bazo življenjepisov (oz. Bazo CV-jev), ki jo omogočajo le naprednejši zaposlitveni portali.

Virtualni karierni sejem mladi

Virtualni karierni sejem - sejem poklicev in izobraževanja

Obiščite sejem poklicev in izobraževanja.
Sprehodite se med stojnicami, spoznajte bodoče delodajalce, vključite se v dogodke v živo. Vse v virtualni obliki s pomočjo vaše elektronske naprave.

pregled porocil online

Pregled dogajanja na trgu dela v mesecu oktobru

Kako so spremembe, ki jih je sicer nakazala že epidemiološka slika v septembru, vplivale na zaposlitveno situacijo? Kaj trenutna situacija pomeni za iskalce zaposlitve na eni ter delodajalce na drugi strani? Nekaj odgovorov bomo poskusili poiskati že s pregledom oktobrskih razmer na trgu dela.

ASI1

Mednarodna spletna konferenca - Stari, ASI v ravnovesju?

4. in 5. novembra 2020 vabljeni na spletno mednarodno konferenco z naslovom "Stari, ASI v ravnovesju? - Vsakodnevno iskanje harmonije med poklicnim in zasebnim življenjem".

studenti delavnica1

Si bivši študent? Ne veš kako in kje (po)iskati prvo službo?

Si ostal brez statusa, zato iščeš svojo prvo pravo službo in ne veš kako in kje? Na kariernem portalu Optius.com skupaj z e-Študentskim Servisom posebej za vse »bivše študente« pripravljamo spletno delavnico.

skupina ljudi oktober 2020

Pregled dogajanja na trgu dela v mesecu septembru

Jesen je tu, z njo pa tudi novi izzivi, tako za delodajalce, ki potrebujejo kadrovske okrepitve, kot tudi za iskalce zaposlitve, ki v obdobju negotovosti iščejo čim stabilnejše delovno mesto.

online delavnica razgovor2

Kako se pripraviti na zaposlitveni razgovor - Optius spletna delavnica - PONOVITEV

Zaradi zelo dobrega odziva ponavljamo spletno delavnico na temo razgovora. Z vami bova Mojca Tomšič in Kristina Zalaznik, iz portala Optius.com. Predstavili vam bova nekaj nasvetov, da boste dobro pripravljeni na razgovoru.

delo za racunalnikom sprosceno

Simbioza Digitalna Akademija štartala novo sezono

Pri Simibozi so v okviru Simbioza Digitalne Akademije pripravili program različnih delavnic za vse generacije.