Novice

image11

Se zavedamo pomena našega duševnega zdravja tudi na delovnem mestu?

Duševnemu zdravju na delovnem mestu še nikoli nismo pripisovali takšne pomembnosti kot danes, ko smo sredi epidemije covida-19. V času vsesplošnega nezadovoljstva v družbi, ki smo mu priča, se je pokazalo, koliko so delodajalci vlagali v to, da se zaposleni tudi na delovnem mestu počutijo dobro (še posebej, če opravljajo hibridno delo) in kako pomembna je pri tem vloga vodij, ki vedo, kako se odzvati v kriznih situacijah.

image10

Vabilo na konferenco 50+ odtenkov organizacijske kulture (20. oktober 2021, preko spleta)

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije v sklopu projekta Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (ASI) pripravlja spletno konferenco 50+ odtenkov organizacijske kulture, ki bo potekala v sredo, 20. oktobra 2021, preko spleta.

webinar placa 320x180

Webinar: Kako je sestavljena moja plača? Z odvetnikom Damijanom Gregorcem

Plača vsakega zaposlenega je po zakonu sestavljena iz več delov, ki morajo biti zaposlenemu ob izplačilu plače tudi prikazani v pisnem obračunu. Pa zaposleni dejansko vemo kako je sestavljena naša plača?

karierni avtobus

Nefiks karierni avtobus - 31. avgust 2021

Nefiks v okviru projekta Nefiks karierne rešitve organizira Nefiks karierni avtobus, ki bo mlade iskalce zaposlitve brezplačno popeljal do potencialnih delodajalcev.

prejem zivljenjepisa

Ali veš katero obliko življenjepisa kadroviki najpogosteje prejmejo?

Priprava ustreznega življenjepisa je pred prijavo na prosto delovno mesto je ključnega pomena. Proaktiven iskalec zaposlitve se zaveda, da na posamezna prosta delovna mesta kadroviki lahko prejmejo tudi po več sto življenjepisov, še posebej, če gre za delovna mesta, kjer je kandidatov za delo veliko, zato je ključno, da vaš življenjepis izstopa iz množice.

racunalnik napredni iskalnik optius2

Napredno iskanje na portalu Optius.com

Ste že uporabili naš napredni iskalnik, ki vam omogoča bolj personalizirano iskanje po prostih delovnih mestih?

image2

NOVO - s ProBOOST oglasom do večje prepoznavnosti in več kandidatov!

Iščete prave kandidate za delo v vašem podjetju, vendar jih ne najdete?

pexels photo 4344860

Kako talente privlačijo in zadržujejo globalno atraktivni zaposlovalci?

Publikacija Kako talente privlačijo in zadržujejo globalno atraktivni zaposlovalci je namenjena malim, srednjim in velikim podjetjem, ki želijo v svoje procese vpeljati dobre prakse, ki jim bodo v pomoč pri privabljanju in zadrževanju najboljših kadrov.

business job interview concept 1421 77

Za 20,5 % manj brezposelnih kot junija lani

Objavljeni podatki o številu registriranih brezposelnih na Zavodu ob koncu junija kažejo, da je bilo v Sloveniji junija 2021, za 20,5 % manj brezposelnih kot v enakem obdobju lani.

Gen i zaposluje 2030

Podjetje GEN-I napoveduje večje zaposlovanje

Z jasnim trajnostnim poslanstvom in vrhunsko ekipo bo GEN-I do leta 2030 na področju zelene energije zaposlil med 600 in 700 novih sodelavcev.