Novice

delo za racunalnikom sprosceno

Simbioza Digitalna Akademija štartala novo sezono

Pri Simibozi so v okviru Simbioza Digitalne Akademije pripravili program različnih delavnic za vse generacije.

zaposleni zadovoljni

Pregled dogajanja na trgu dela v mesecu avgustu

Naš pregled avgustovskega dogajanja na trgu dela vam je lahko v pomoč pri načrtovanju naslednjih korakov. Preberite si, kakšni zaposlitveni trendi so zaznamovali pretekli mesec, in ostanite na tekočem z dogajanjem.

cv delavnica 2

Kako pritegniti delodajalca z OPTImalnim življenjepisom - Optius spletna delavnica - PONOVITEV

Zaradi velikega zanimanja ponavljamo spletno delavnico na temo priprave življenjepisa. Z vami bova Mojca Tomšič in Kristina Zalaznik, iz portala Optius.com. Predstavili vam bova, kaj v življenjepisu ne sme manjkati in kako pritegniti pozornost delodajalca.

skupina mladih

Pridružite se projektu Nefiks karierne rešitve!

Mladim, starim od 15 do 29 let pri Nefiksu ponujajo 110-urno izobraževanje, v katerem bodo imeli možnost, da pridobijo nove kompetence (kompetence s področja upravljanja družbenih omrežij, podjetništva in nevladništa), ter si tako olajšajo vstop na trg dela. Za mlade bodo izvedli izobraževalna sklopa z naslovoma Samostojno na trg dela in Manager družbenih omrežij.

Mlada poslovna zenska

Vključitev v program "MVP - mladi v praksi"

Si pripravljen na nove izzive in si želiš pridobiti nova znanja ter kompetence?
Imamo pravo priložnost zate!

gibanje trg dela julij

Pregled dogajanja na trgu dela v mesecu juliju

Morda ravno v teh vročih poletnih dneh iščete novo zaposlitev, razmišljate o menjavi delovnega mesta ali iščete nove sodelavce? Vas zanima, kaj si lahko v teh negotovih časih obetate na trgu dela?

online delavnica razgovor slika

Kako se pripraviti na zaposlitveni razgovor - Optius spletna delavnica

Za vas smo pripravili brezplačno delavnico z naslovom "Kako se pripraviti na zaposlitveni razgovor". Opremili vas bomo z uporabnimi napotki »iz terena«, da boste dobro pripravljeni za razgovor.

PLACA REGRES

Izračun subvencije za delo s krajšim delovnim časom

Na Špici International d.o.o. so pripravili Kalkulator za skrajšan delovni čas. Kalkulator vam omogoča izračun subvencije, ki jo boste prejeli od države za zaposlene, ki jih boste na ZRSZ prijavili za delo v režimu skrajšanega delovnega časa.

MPV slika

Vabilo na predstavitev projekta "Mladi v praksi"

Celjski mladinski center bo v mesecu septembru izvajal projekt »Mladi v praksi- MVP«, namenjen mladim brezposelnim na območju Savinjske, Posavske in Jugovzhodne Slovenije.

trg dela

Pregled aktualnega dogajanja na trgu dela

Morda iščete zaposlitev ali razmišljate o menjavi službe? Ne veste, kaj v teh negotovih časih pričakovati na trgu dela in kdo bo sploh še zaposloval? Za vas smo pripravili pregled dogajanja na področju trga dela.