Novice

UM

Umetna inteligenca kot pomoč pri iskanju zaposlitve. Da ali ne?

Odkar se je na spletu pojavil jezikovni model ChatGPT se nas večina sprašuje kaj to pomeni za nadaljnji razvoj človeštva. Bomo še razmišljali na enak način kot smo do sedaj?

GEN I1

GEN-I: Hibridno delo kot orodje za ustvarjanje večje produktivnosti zaposlenih

GEN-I uporablja hibridno delo kot način za izboljšanje produktivnosti svojih zaposlenih. Hibridno delo, ki združuje delo na daljavo in delo v pisarni, zagotavlja večjo fleksibilnost in boljše ravnotežje med delom in zasebnim življenjem, kar izboljšuje produktivnost in zadovoljstvo zaposlenih.

image21

MERKUR trgovina d.o.o.: Omogočanje dela od doma zmanjšuje absentizem

Delo od doma zmanjšuje absentizem in povečuje produktivnost ter učinkovitost podjetja. Fleksibilnost in boljše usklajevanje med zasebnim in poklicnim življenjem zaposlenih pozitivno vplivata na njihovo dobro počutje in zadovoljstvo na delovnem mestu.

logo hofer.2jpg

HOFER: Ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem prinaša večjo zvestobo zaposlenih

Ravnovesje med delom in zasebnim življenjem je ključno za dobro počutje zaposlenih in ustvarjanje prijetnega delovnega okolja. Podjetja, ki nudijo ugodnosti, možnosti za razvoj in fleksibilnost delovnega časa, zaznavajo večjo pripadnost podjetju in višjo produktivnost.

SPAR Logo

Spar Slovenija, d.o.o.: Delo od doma za lažje usklajevanje med zasebnim in poklicnim življenjem

Delo od doma omogoča zaposlenim večjo fleksibilnost in lažje usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja, kar zmanjšuje stres in izboljšuje kakovost življenja. To pripomore k večji produktivnosti, zadovoljstvu zaposlenih in učinkovitosti podjetja.

logoDBS delo od doma

Deželna banka Slovenije d.d.: Pri opravljanju dela od doma je ključnega pomena zaupanje v svoje zaposlene

Uspešno delo od doma temelji na zaupanju v zaposlene. Pri DBS d.d. zaposlenim zagotavljajo vire in tehnološko podporo ter spodbujajo transparentnost in odgovornost pri delu. Tako zagotavljajo učinkovito in kakovostno delo tudi v virtualnem okolju ter ohranjajo visoke standarde za stranke.

image20

Zakaj delodajalci redko navedejo podatek o plači?

Informacija o ponujeni plači je en izmed ključnih podatkov, ki vplivajo na odločitev posameznika na katero delovno mesto se prijaviti oziroma nenazadnje tudi katero ponudbo za delovno mesto izbrati. Žal pa se v Sloveniji še vedno premalo delodajalec odloča za javno objavo plače ali pa saj razpon plače, ki je za objavljeno delovno mesto predvideno.

naslovna slika delavnica

Brezplačna delavnica: Iščeš novo službo?

Delavnica je namenjena tako iskalcem prve zaposlitve kot tudi tistim, ki že imate delovne izkušnje in želite izboljšati svoj pristop k iskanju nove zaposlitve.

Izdelek brez naslova 15

Dela prosti dnevi v letu 2023

Že načrtujete dopust za leto 2023? Zagotovo je dobro vedeti kateri so dela prostih dnevi v letu 2023, ki bo glede tega bolj radodarno kot iztekajoče se leto.

Izdelek brez naslova 14

PONOVNO Brezplačna delavnica: Iščeš novo službo?

Delavnica je namenjena tako iskalcem prve zaposlitve kot tudi tistim, ki že imate delovne izkušnje in želite izboljšati svoj pristop k iskanju nove zaposlitve.