Prosta delovna mesta v kraju Sladki Vrh

10 aktualna prosta delovna mesta

Sladki Vrh je naselje v Občini Šentilj, tik ob meji z Avstrijo. Središče naselja leži na ravnini ob reki Muri, kjer lahko najdemo tudi športno igrišče s stadionom.

Naselje obsega še Osnovno šolo Sladki Vrh, zdravstveni dom, vrtec, kulturni dom, večnamensko športno dvorano in gasilski dom. Za nakupe sta na voljo dve trgovini z živili. Sladki Vrh se ponaša tudi s svojevrstno posebnostjo, in sicer tam najdemo zadnji delujoči brod na reki Muri, ki služi kot mednarodni mejni prehod.

Naselje ponuja obilico narave in posledično številne možnosti za rekreacijo na svežem zraku. Za miren sprehod so idealne različne sprehajalne poti okrog jezera, ob Muri ali pa do Trat oziroma mosta v Cmureku, večjem mestu na levem bregu reke Mure v Avstriji. Če se zanimate za prosta delovna mesta v Sladkem Vrhu oziroma iščete zaposlitev v okolici, vas lahko prepričata bližina narave in Avstrije, ki prav tako ponuja različne možnosti zaposlitve.

Sladki Vrh je prav poseben industrijski kraj z bogato zgodovino. V 60. in 70. letih prejšnjega stoletja je doživel razcvet s Sladkogorsko tovarno papirja Paloma. V tistem času so v kulturnem domu lokalni igralci pripravljali gledališke igre, v regiji pa se je oblikovala tudi subkultura s sodobno glasbo.

In prav Paloma še vedno ponuja številna prosta delovna mesta v Sladkem Vrhu, trenutno pa ima približno 480 zaposlenih. Podjetje se ponaša z več kot 148-letno tradicijo proizvodnje in trženja higienskih izdelkov in je del mednarodne skupine, ki združuje proizvodna in trgovska podjetja v industriji celuloze in papirja. Strateška usmeritev podjetja je ponudba papirnih izdelkov, ki so namenjeni tako segmentu gospodinjstev kot tudi institucionalnih uporabnikov.

Občasno prosta delovna mesta ponuja tudi Osnovna šola Sladki Vrh ali katera od trgovin v regiji, zato je iskanje zaposlitve omogočeno različnim kadrom.

Tudi na kariernem portalu Optius najdete pester izbor različnih prostih delovnih mest v Sladkem Vrhu. Če želite narediti nov korak na svoji karierni poti, preverite našo ponudbo in morda prav danes najdete svoje sanjsko delovno mesto!