Prosta delovna mesta v kraju Ljubljana

166 aktualna prosta delovna mesta

Ljubljana je slovensko glavno mesto ter najbolj naseljeno mesto in občina v Sloveniji. Leži v Osrednjeslovenski regiji in ima nekaj več kot 292.000 stalnih prebivalcev. Je središče države – tako geografsko, kulturno, znanstveno, ekonomsko, prometno, politično kot tudi administrativno, in je najpomembnejši gospodarski center Slovenije. 

Ljubljana je mesto, v katerega zahajajo znanstveniki zaradi njegove univerze in inštitutov, umetniki zaradi neštetih likovnih galerij in likovne akademije, gospodarstveniki zaradi poslovnih srečanj in kongresov.

V Ljubljani je tudi največ podjetij, po podatkih SURS (2019) je le teh 44.249. Ponudba prostih delovnih mest v Ljubljani obsega vsa področja dela.

V Ljubljani imamo tudi številne inštitute, med drugimi so to: Institut "Jožef Stefan", Gozdarski inštitut Slovenije, Kemijski inštitut, Pedagoški inštitut, Kmetijski inštitut, Tehnološki inštitut za lesarstvo Ljubljana, Inštitut za kovinske materiale in tehnologije, Geodetski inštitut Slovenije, Inštitut za ekonomska raziskovanja, Onkološki inštitut Ljubljana, idr. Ti zaposlujejo strokovnjake in raziskovalce ter razpisujejo specifična prosta delovna mesta.


Podjetja, ki oglašujejo na zaposlitvenem portalu Optius.com prosta delovna mesta v Ljubljani so: Krašcommerce d.o.o., Ljubljana, Varovanje Galekom d.o.o., Kemofarmacija, veletrgovina za oskrbo zdravstva, d.d., Telprom d.o.o., GEN-I d.o.o, Big Bang d.o.o., Spar d.d., Mercator d.d., SKB d.d. in mnogi drugi.

Vir:
www.ljubljana.si
sl.wikipedia.org