Prosta delovna mesta v kraju Logatec

9 aktualna prosta delovna mesta

Logatec je mesto v Občini Logatec, ustanovljeno je bilo leta 1972. Leži na nadmorski višini 476 m in šteje 9091 prebivalcev.

Skozi kraj je poleg ceste speljana tudi železniška proga Ljubljana – Sežana, kar je poleg bogatih gozdov omogočilo razvoj lesne industrije. Kraj je vsakodnevno povezan preko Vrhnike z Ljubljano z rednimi avtobusnimi linijami.

Občina Logatec leži v osrčju Notranjske, na stiku alpskega in dinarskega sveta, kar ji daje poseben pečat, ki se odraža na naravnih vrednotah, večinoma v obliki kraških pojavov v južni polovici občine vse od Planinskega polja, do Logatca, Kalc in Hotedršice.

Logaško krajino prekrivajo bogati gozdovi, ki so s pomembnimi cestnimi sečišči usmerjali življenjske tokove, ki so se razvijali zlasti ob prevozništvu in lesarstvu. Ob razgibani rokodelski dejavnosti (žagarstvo, kovaštvo, kolarstvo, sodarstvo, škafarstvo) je vseskozi tekel tudi živahen utrip kmetijstva, še posebej mlekarske in mesne pridelave.

Večja podjetja iz Logatca, ki objavljajo prosta delovna mesta, mnoga tudi na portalu Optius.com: EXTERFER d.o.o., OBLAK GROUP d.o.o., ULTRAPOLYMERS d.o.o., LINDSTROM d.o.o., ALPFRIGO d.o.o.PS, d.o.o., LogatecŠUŠTERŠIČ d.o.o., Logatec, in drugi.