Baza CV-jev

Želite dostopati do Baze CV-jev? 

Na portalu Optius omogočamo dostop do baze z več kot 9.000 življenjepisov iskalcev zaposlitve različnih profilov, izkušenj in stopenj izobrazbe. Baza CV-jev omogoča, da sami (po)iščite in nagovorite vam ustrezne kandidate, ki čakajo, da jih kontaktirate morda prav vi.  

Omogočamo vam dostop do vedno »svežih« življenjepisov (vpisani npr. do tri leta ali manj), kar pomeni, da je vaše iskanje po Bazi CV-jev  lahko ves čas osveženo.

Izjava uporabnika baze CV-jev

 • DO KANDIDATOV, KI SI ŽELIJO VEČ

  DO KANDIDATOV, KI SI ŽELIJO VEČ

  Z vpogledom v Bazo CV-jev si omogočate, da opazite tudi pasivne iskalce zaposlitve (tiste, ki so zaposleni, a odprti za nove karierne priložnosti).

 • ENOSTAVNO KONTAKTIRANJE

  ENOSTAVNO KONTAKTIRANJE

  Preko posebnega vmesnika lahko pošljete sporočilo tudi tistim kandidatom, ki imajo pri življenjepisu označen status "anonimen".

 • NAJBOLJŠI IZBOR

  NAJBOLJŠI IZBOR

  S tem, ko se CV-ji v Bazi redno posodabljajo, so življenjepisi najboljših kandidatov pogosteje v ospredju na seznamu med vašimi zadetki iskanj

Do Baze CV-jev lahko dostopajo delodajalci, ki imajo zakupljeno Optimum ali Premium naročnino. V kolikor še nimate sklenjene naročnine, to lahko storite tukaj.

Za dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo na 01 8100 200 ali info@optius.com.

Dostop do Baze CV-jev >>>