Optius HR klub

Dobrodošli v prvem Optius HR klubu, ustanovljenem maja 2021, noviteti na slovenskem kadrovskem področju. Pobuda ustanovitve Optius HR kluba je nastala iz želje informirati kadrovske strokovnjake o aktualnih tematikah, spoznavanju HR trendov, izmenjavanju dobrih praks in spoznavanju novih prijateljstev. Želimo povezovati vas HR strokovnjake, managerje in vodje (majhnih, srednjih in velikih podjetij), ki vas združuje enaka miselnost in interes, da za svoje zaposlene in tudi zase naredite maksimalno in še nekaj več.

Srečanja v HR klubu potekajo nekajkrat letno, vedno v manjši skupini, na različnih lokacijah. Naši gosti so in bodo zanimive osebe, ki bodo prihajali iz različnih branž, ki bodo z nami in z veseljem delili svoja bogata znanja in izkušnje. Udeleženci vsakokratnega srečanja boste tako v sproščenem vzdušju lahko pridobili veliko koristnih informacij, delili svoje izkušnje, ter se tako učili kadrovskih praks tudi od drugih. Kot vemo je danes  biti kadrovik več kot poklic. Je (po)klic in je del srca podjetja, saj s tem ko skrbi za zaposlene, ki so v podjetju največji kapital z njimi lahko raste in se razvija tudi podjetje samo.

Zakaj postati del Optius HR kluba:

 • Izmenjava dobrih praks
 • Sproščena srečanja v živo
 • Strokovna srečanja z gosti
 • On line aktualne vsebine
 • Širitev mreže kadrovskih kolegov
 • Druženje, povezovanje, spoznavanje, izobraževanje

Srečanja Optius HR kluba

Srečanja potekajo nekajkrat letno, v sproščenem vzdušju, v družbi zanimivih sogovornikov. Vabimo vas, da nas spremljate in se prijavite na e-Optius Klub novičke. Tako boste vedno pravočasno obveščeni o prihajajočih dogodkih v Optius HR Klubu in o dogajanju izven njega. Članarine ni.


kolaz fotografij HR klub

 

Prihajajoči dogodki:

 • Januar 2023: Javno nastopanje
  Kako v javnosti nastopati samozavestno ter pritegniti pozornost tudi najbolj zahtevnih poslušalcev.


Pretekli dogodki:

 • HR Klub: Psihološka varnost in njen pomen za uspešno delovanje ekip in podjetij
  V četrtek 15. 9. 2022 smo uspešno izpeljali novo srečanje v sklopu HR kluba, na temo Psihološke varnosti in njenega pomena za uspešno delovanje ekip in podjetij. Naš gost je bil poslovni trener, svetovalec in coach Marko Kostelec. Več o dogodku si lahko pogledate tukaj.
 • HR Klub: Zaposlovanje tujcev iz tretjih držav
  V četrtek 23. 6. 2022 smo uspešno izpeljali novo srečanje v sklopu HR kluba, na temo Zaposlovanje tujcev iz tretjih držav. Naša gostja je bila mag. Sabina Ivanković, direktorica in lastnica kadrovske agencije Delos d.o.o. Več o dogodku si lahko pogledate tukaj.
 • HR Klub »v živo«: Dobro duševno zdravje na delovnem mestu naj bo del naše sr(e)čnosti
  V četrtek 7. 4. 2022 ob 13.00 uri, smo v Hotel Four Points by Sheraton Ljubljana Mons organizirali prvi dogodek v živo za naš HR klub. Druženje in razprava sta trajali 3 ure. Dogodek je bil namenjen članom HR Optius kluba. Več o dogodku si lahko pogledate tukaj.
 • WEBINAR: Kako danes do KADRA, ki ga skoraj NI več in kakšna je pri tem VLOGA KADROVIKA
  V petek, 26. 11. 2021 ob 10.00 uri, smo imeli prvi webinar HR Optius kluba. Dogodek je trajal cca. 1 uro in je potekal preko ZOOM aplikacije. Dogodek je bil namenjen članom HR Optius kluba.

banner intrevju