Optius HR klub

Dobrodošli v Optius HR klubu, noviteti na slovenskem kadrovskem področju. Pobuda ustanovitve Optius HR kluba je nastala iz želje informirati kadrovske strokovnjake o aktualnih tematikah, spoznavanju HR trendov, izmenjavanju dobrih praks in spoznavanju novih prijateljstev. Želimo smo povezati HR strokovnjake, managerje in vodje (majhnih, srednjih in velikih podjetij), ki jih združuje enaka miselnost in interes, da za svoje zaposlene in tudi zase naredijo maksimalno in še nekaj več.

Srečanja v HR klubu bodo potekala nekajkrat letno, vedno v manjši skupini, na različnih lokacijah. Naši gosti bodo zanimive osebe, ki bodo prihajali iz različnih branž, ki bodo z nami in z veseljem delili svoja bogata znanja in izkušnje. Udeleženci vsakokratnega srečanja boste tako v sproščenem vzdušju lahko pridobili veliko koristnih informacij, delili svoje izkušnje ter se tako učili kadrovskih praks tudi od drugih. Kot vemo je danes  biti kadrovik več kot poklic. Je (po)klic in je del srca podjetja, saj s tem ko skrbi za zaposlene, ki so v podjetju največji kapital z njimi lahko raste in se razvija tudi podjetje samo.

HR Klub naslovna slika

Zakaj postati del Optius HR kluba:

Izmenjava dobrih praks
Sproščena srečanja v živo
Strokovna srečanja z gosti
Online aktualne vsebine
Širitev mreže kadrovskih kolegov
Druženje, povezovanje, spoznavanje, izobraževanje

HR Klub prijava na novice

 Na dan 15.12.2021 štejemo že 113 članov.

Srečanja Optius HR kluba

Srečanja bodo potekala nekajkrat letno, v sproščenem vzdušju, v družbi zanimivih sogovornikov. Vabimo vas, da nas spremljate in se prijavite na e-Optius Klub novičke. Tako boste vedno pravočasno obveščeni o prihajajočih dogodkih v Optius HR Klubu in o dogajanju izven njega.

Optius HR klub slika

 

PRETEKLI DOGODKI:

  • WEBINAR: Kako danes do KADRA, ki ga skoraj NI več in kakšna je pri tem VLOGA KADROVIKA
    V petek, 26. 11. 2021 ob 10.00 uri, smo imeli prvi webinar HR Optius kluba. Dogodek je trajal cca. 1 uro in je potekal preko ZOOM aplikacije. Dogodek je bil namenjen članom HR Optius kluba.