Optius HR klub

Dobrodošli v prvem Optius HR klubu, ustanovljenem maja 2021, noviteti na slovenskem kadrovskem področju. Pobuda ustanovitve Optius HR kluba je nastala iz želje informirati kadrovske strokovnjake o aktualnih tematikah, spoznavanju HR trendov, izmenjavanju dobrih praks in spoznavanju novih prijateljstev. Znotraj HR kluba združujemo HR strokovnjake, managerje in vodje (majhnih, srednjih in velikih podjetij), ki vas povezuje enaka miselnost in interesi.

Srečanja v HR klubu potekajo nekajkrat letno v manjši skupini. Naši gostje so bili in bodo zanimive osebe, ki prihajajo iz različnih branž in bodo z nami delili svoje bogato znanje in izkušnje. Udeleženci srečanj boste tako v sproščenem vzdušju lahko pridobili veliko koristnih informacij, delili svoje izkušnje, ter se učili kadrovskih praks eden od drugega. Kot vemo, je danes biti kadrovik več kot le poklic. Je poklic in je del srca podjetja. S tem, ko skrbi za zaposlene, ki so podjetju največji kapital, raste in pripomore k nadaljnjemu razvoju podjetja.

Zakaj postati del Optius HR kluba?

 • Izmenjava dobrih praks
 • Sproščena srečanja v živo
 • Soustvarjanje knjižnega kluba
 • Strokovna srečanja z gosti
 • On line aktualne vsebine
 • Širitev mreže kadrovskih kolegov
 • Druženje, povezovanje, spoznavanje, izobraževanje

Izjave zadovoljnih članov

"Celotno predavanje in njegova vsebina je bila koristna, zanimiva tako za karierno, kot za zasebno življenje." - Teja Rožman, Creatim d.o.o. (Office Manager)

"Aktualna tematika, konkretni nasveti/napotki in zanimivo podajanje vsebine." - Maja Pene, AdStar d.o.o. (Chief Talent Officer)

"Konkretni primeri in izmenjava izkušenj." - Manja Tesla, Predilnica Litija d.o.o. (Svetovalka generalnega direktorja za pravne zadeve)

"Vedno aktualne in uporabne teme. Sproščeno vzdušje." - Nina Mešič, Pirnar d.o.o. (HR Generalist)

"Izmenjava mnenj in dobrih praks glede ključnih tem v HR. Vedno konstruktivna debata." - Nina Kutnjak, ContiTech Slovenija, d.o.o. (Kadrobik in EHS administrator)


Že 406 članov.

Včlanite se tudi vi!

Prijavite se na e-novice Optius HR kluba in bodite redno obveščeni o dogodkih ter kadrovskih nasvetih.

gumb prijava2


Srečanja Optius HR kluba

Srečanja potekajo nekajkrat letno v sproščenem vzdušju in družbi zanimivih sogovornikov. S prijavo na e-novice se včlanite v Optius HR klub. Tako boste vedno pravočasno obveščeni o prihajajočih dogodkih v Optius HR Klubu in o dogajanju izven njega. Članarine ni.


kolaz fotografij HR klub2


Prihajajoči dogodki:

 • Maj 2024: Kadrovska ekskurzija v Črnomelj
  V sredo, 15.5.2024 se bomo odpravili v Črnomelj, kjer smo se imeli priložnost seznaniti z dosežki in inovacijami treh uspešnih slovenskih podjetij in primerov dobrih praks. Več o dogodku si lahko pogledate tukaj.

Pretekli dogodki:

 • Januar 2024: Mladi in kako jih (razu)meti v svojih organizacijah?
  V četrtek, 25.1.2024 smo izpeljali prvo srečanje Optius HR kluba v letu 2024 na temo mladih, zakaj jih je potrebno razumeti, kako jih privabiti ter zakaj pravijo, da na mladih svet stoji. Več o dogodku najdete tukaj.
 • September 2023: Kadrovska ekskurzija v Ajdovščino
  V sredo, 6.9.2023 smo se odpravili v Ajdovščino, kjer smo se imeli priložnost seznaniti z dosežki in inovacijami dveh uspešnih slovenskih podjetij in primerov dobrih praks na področju vodenja ljudi. Več o dogodku si lahko pogledate tukaj.
 • Junij 2023: Vodenje težavnih ali zahtevnih zaposlenih
  Vas zanima več o tem, zakaj je danes ustrezno vodenje težavnih zaposlenih ključnega pomena in na koga kadrovik  pri tem ne sme pozabiti? Več o dogodku si lahko pogledate tukaj.
 • April 2023: Je zaposlovanje tujcev za vas še vedno izziv? Strah je popolnoma odveč.
  Se tudi vaše podjetje sooča z vse večjimi izzivi, kako jih še privabiti in iščete rešitve tudi zunaj naših meja? Več o dogodku si lahko pogledate tukaj.
 • Januar 2023: Javno nastopanje
  Kako v javnosti nastopati samozavestno ter pritegniti pozornost tudi najbolj zahtevnih poslušalcev. Več o dogodku si lahko pogledate tukaj.

 • September 2022: Psihološka varnost in njen pomen za uspešno delovanje ekip in podjetij
  V četrtek 15. 9. 2022 smo uspešno izpeljali novo srečanje v sklopu HR kluba, na temo Psihološke varnosti in njenega pomena za uspešno delovanje ekip in podjetij. Naš gost je bil poslovni trener, svetovalec in coach Marko Kostelec. Več o dogodku si lahko pogledate tukaj.
 • Junij 2022: Zaposlovanje tujcev iz tretjih držav
  V četrtek 23. 6. 2022 smo uspešno izpeljali novo srečanje v sklopu HR kluba, na temo Zaposlovanje tujcev iz tretjih držav. Naša gostja je bila mag. Sabina Ivanković, direktorica in lastnica kadrovske agencije Delos d.o.o. Več o dogodku si lahko pogledate tukaj.
 • April 2022: Dobro duševno zdravje na delovnem mestu naj bo del naše sr(e)čnosti
  V četrtek 7. 4. 2022 ob 13.00 uri, smo v Hotel Four Points by Sheraton Ljubljana Mons organizirali prvi dogodek v živo za naš HR klub. Druženje in razprava sta trajali 3 ure. Dogodek je bil namenjen članom HR Optius kluba. Več o dogodku si lahko pogledate tukaj.
 • WEBINAR: Kako danes do KADRA, ki ga skoraj NI več in kakšna je pri tem VLOGA KADROVIKA
  V petek, 26. 11. 2021 ob 10.00 uri, smo imeli prvi webinar HR Optius kluba. Dogodek je trajal cca. 1 uro in je potekal preko ZOOM aplikacije. Dogodek je bil namenjen članom HR Optius kluba.

banner intrevju