Samostojni skrbnik ključnih kupcev m/ž

PROFIL d.o.o.

  • Datum objave:28. 4. 2021
  • Prijave do:28. 5. 2021
  • Kraj dela: Brežice
Nazaj na seznam

PROFIL d.o.o.

Večje, uspešno in mednarodno uveljavljeno proizvodno podjetje z namenom okrepitve ekipe v komercialnem sektorju vabi k sodelovanju samoiniciativno, odgovorno in primerno energično osebo, ki jo veseli delo s tujimi poslovnimi partnerji.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Vaše naloge bodo usmerjene v upravljanje in razvoj ključnih industrijskih kupcev (OEM), kar bo v uvodni fazi zajemalo prevzem določenega nabora obstoječih poslovnih partnerjev, v nadaljevanju pa boste zadolženi tudi za iskanje in pridobivanje novih poslovnih partnerjev skladno z usmeritvami komercialne strategije (upravljanje prodajnih cen, terjatev, trendov posameznih kupcev), sodelovanje pri pripravi letnih in večletnih prodajnih planov, izvajanje validacij ponudb, uvajanje novih prodajnih metod, sodelovanje z drugimi sektorji v fazah priprave ponudbe (razvoj, tehnologija, proizvodnja). Narava dela zajema občasna službena potovanja v tujino.

Delovni čas
polni delovni čas

Pričakujemo

Od kandidata pričakujemo:
  • zaključena VI. ali VII. stopnja izobrazbe tehnične (strojništvo, elektrotehnika) ali ekonomske smeri ob ustreznih delovnih izkušnjah v proizvodnem/industrijskem podjetju,
  • vsaj 4 leta delovnih izkušenj na področju mednarodne prodaje v proizvodnem ali mednarodnem podjetju (elektro, strojna, avtomobilska industrija,...)
  • zaželene izkušnje na samostojnem prodajno naravnanem delovnem mestu v relaciji do tujih kupcev (npr. delo z OEM kupci, lahko tudi izkušnje kot Vodja projektov z afiniteto do komercialnega razvoja stranke)
  • odlične organizacijske, analitične in pogajalske sposobnosti,
  • visoka timska naravnanost oz. odprtost za timsko delo
  • aktivno znanje angleškega jezika (pisno in govorno), zaželeno znanje še drugega tujega jezika
  • odlično poznavanje MS Office orodij.

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:

Priložnost je primerna za aktivna in dinamično osebo, ki se želi dokazati na mednarodnih trgih. Podjetje nudi osebi možnost dolgoročnega kariernega razvoja in vsakoletnega izpopolnjevanja znanj v okviru delovnega področja.

Oblika zaposlitve ali sodelovanja
zaposlitev za nedoločen čas
Poskusno delo:
6 mesecev

Prijava na delovno mesto

V kolikor se prepoznate v navedenem opisu nam posredujte vašo vlogo z življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku najkasneje do 28. 5. 2021. Prijavite se preko portala Optius.