Prosta delovna mesta v podjetju OBI d.o.o.

OBI - številke in fakti OBI je vodilna trgovina za dom in gradnjo v Nemčiji in v Evropi. Franšizno podjetje ima v Nemčiji 338 trgovskih centrov in več kot 200 v ostali Evropi. V mednarodni skupnosti po Evropi je trenutno več kot 530 OBI trgovskih centrov z vrtnimi centri. Celotna skupina OBI je do 31.12.2005 ustvarila za 6,6 milijard Eurov skupnega prometa. Skupina OBI zaposluje okrog 30.000 sodelavk in sodelavcev. Širitev OBI trgovske mreže se bo v naslednjih letih osredotočila na Evropo. Potegovali se bomo za prvo mesto med vsemi trgovinami za dom in gradnjo. Predvsem Rusija, Poljska, Češka, Italija in Švica bodo v razvoju in širitvi vodilnih trgovskih centrov odigrale odločilno vlogo. Trentno je OBI zastopan v srednji in vzhodni Europi. Prodajne površine so se od prve ustanovitve in otvoritve OBI trgovskega centra, leta 1970 v Hamburgu v Nemčiji, od površine 870 m2 povečale na površino od 15.000 m2 naprej. Skupna prodajna površina v poslovnih letih 2004/2005 znaša 3,2 milijonov m2. Po rezultatih statističnih raziskav v Nemčiji, spada OBI z 98% med najbolj znane trgovine za dom in gradnjo. Na slovenskem trgu delujemo že od leta 1998. Naše OBI prodajalne so v Mariboru, Ljubljani, Kopru in Kranju. Naš namen za prihodnost je povečanje naše vloge na slovenskem trgu s pomočjo našega intenzivnega programa odpiranja novih prodajaln.

Trgovina z materiali in proizvodi za gradnjo in dom.

Naslov Jurčkova cesta 226
Pošta1000
PoštaLjubljana
Spletna stranobi.si/si/
DejavnostPohištvo in oprema
Število zaposlenih250 do 499 zaposlenih
Davčna št.75141043
Matična št.2227363000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/OBI-D-O-O

Vizija

Utiranje poti Pri OBI si prizadevamo postati vodilni prodajalec izdelkov za „naredi sam", ki bo z najsodobnejšimi inovacijami prekosil vse v svoji branži. Kjerkoli smo prisotni, poganjamo trg z izdelki za „naredi sam" in si prizadevamo biti vodilno podjetje. Postavljamo trende glede izbora, formatov trgovin in izkušenj kupcev. Naša vizija je neomejeno vodstvo na trgu – v obsegu prodaje in tržnem deležu, kot vodilno podjetje pri inovacijah pri izdelkih in storitvah ter pri uresničitvi konceptov in formatov prodajaln.

Cilji

Naš cilj je vodilna vloga na trgu – kjerkoli je OBI prisoten. Osredotočanje na srednjo in vzhodno Evropo, Rusijo in Ukrajino, ki predstavljajo glavne rastoče trge, je ključnega pomena za našo širitev. V naslednjih 5 - 6 letih načrtujemo, da bomo vsako leto odprli 35 - 40 novih prodajaln v Evropi. Promet v tujih prodajalnah naj bi po napovedih porasel iz zdajšnjih 30% na več kot 50%.

Storitve in/ali izdelki

Naši proizvodi pokrivajo naslednja področja: - gradnja, - dom, - bivanje in - tehnika.