Prosta delovna mesta v podjetju Časnik Finance d.o.o.

Poleg izdajanja časopisov se ukvarjamo tudi z izdajanjem knjig, fotografskimi storitvami in z izobraževanjem. Časnik Finance je v 100 % lasti švedske medijske družbe Bonnier Business Press AB.
Izdajanje časopisov
Naslov Bleiweisova cesta 30
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon01 3091500
Emailfinance@finance.si
Spletna stranfinance.si
DejavnostZaložništvo
Število zaposlenih50 do 99 zaposlenih
Davčna št.19093535
Matična št.1353942000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/CASNIK-FINANCE-D-O-O

Vizija

Smo najbogatejši vir poslovnih informacij v Sloveniji, saj vsakodnevno naše bralce z nasveti, komentarji in odmevi ozaveščamo o dogajanju na finančnih trgih. Ponujamo celotno pokritost poslovnih novic in postavljamo dnevni red slovenskega poslovnega in širšega okolja. Dnevno nas namreč bere več kot 60.000 Slovencev.

Cilji

Borimo se proti neučinkovitosti oziroma neučinkovitim menedžerjem ter preganjamo nehigienična poslovna (recimo insajderstvo) in politična dejanja (recimo korupcija).

Storitve in/ali izdelki

- časopis Finance, - tednik Manager, - mesečnika Moje finance in Medicina danes, - dvomesečnik Medicina in ljudje, - Poslovna akademija Finance ter - specializirani portali: Finance.si, Izvozniki.si, Agrobiznis, Avto, Dražbe, Gradbeništvo, IKT, Transport in logistika, Startaj.si, Subvencije, Top job, Okolje in energija, Pokojnina, FinancePRO, Zdravstvo in O vinu.