Prosta delovna mesta v podjetju POŠTA SLOVENIJE d.o.o.

O PODJETJU

 

Smo uspešna gospodarska družba in mednarodna korporacija, z zanimivo in bogato zgodovino na področju poštnih storitev, ki skupaj z odvisnimi družbami zaposluje skoraj 8.000 zaposlenih.

Z razvojem storitev in logističnih rešitev ter z zagotavljanjem najvišjih standardov kakovosti, veljamo za enega od vodilnih parterjev gospodarstva in smo pomemben strateško logistični partner na mednarodnih trgih. Zavedamo se, da rezultati poslovanja ne pridejo sami po sebi, zato smo s pomočjo zunanjih partnerjev usmerjeni v inovacije s področja optimizacije dostave, e-poslovanja in pametnih logističnih storitev ter aktivni v raziskovanju in iskanju rešitev na področju sodobnih tehnologij (masovni podatki, strojno učenje, umetna inteligenca …).

 

Več informacij o dejavnostih in aktivnostih družbe najdete tukaj

 

Skupino Pošta Slovenije poleg obvladujoče družbe Pošta Slovenije d.o.o., sestavljajo odvisne družbe. Več informacij o družbah najdete na povezavah: 

NAŠE STORITVE

 

 • Poštne storitve
 • Logistične storitve
 • Varne elektronske poštne storitve
 • Storitve uporabe globalnega poštnega informacijskega in komunikacijskega omrežja
 • Filatelija – področje izdaje rednih in priložnostnih poštnih znamk
 • Prodaja trgovskega blaga

ORGANIZACIJSKA KLIMA

 

Ker sta zadovoljstvo naših zaposlenih in uspešnost družb tesno povezani, si z razvojem organizacijske kulture in klime prizadevamo doseči maksimalne učinke na področju ustreznih pogojev dela, pripadnosti zaposlenih ter njihovega zadovoljstva na osebnem in delovnem področju, za kar izvajamo redne meritve organizacijske klime in gradimo na dobljenih rezultatih. 

 

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV

 

Od novih sodelavcev in sodelavk pričakujemo željo po dinamičnem in timskem delu, ki poleg krepitve in povezljivosti zaposlenih zagotavlja tudi osebni in poklicni razvoj s pomočjo usposabljanja, izobraževanja. V naš kolektiv vabimo komunikativne in zanesljive sodelavce, s pozitivnim odnosom do dela, kar se posredno, najpogosteje pa neposredno izraža tudi do naših zvestih strank, ki nam zaupajo že desetletja.

 

KAJ NUDIMO NAŠIM ZAPOSLENIM

 

Konec oktobra 2021 smo prejeli posebno priznanje za izjemne dosežke na področju vlaganja v razvoj človeških virov, s čimer smo si potrdili dosedanja prizadevanja in aktivnosti na področju upravljanja s človeškimi viri, hkrati pa nam je priznanje odlična vzpodbuda za uresničevanje ciljev in vizije tudi v prihodnje. 

 

Našim zaposlenim zagotavljamo:

 

 • Varno zaposlitev in redno plačilo
 • Izpopolnjevanja in usposabljanja glede na področje dela
 • Dodatke k plači
 • Varnost in zdravje pri delu
 • Dodatne zdravstvene ugodnosti
 • Osebni in poklicni razvoj ter možnost napredovanja

Postopek prijave na prosta delovna mesta v dostavi najdete tukaj. Preverite objavljena prosta delovna mesta tudi na spletni strani družbe.  

Naslov Slomškov trg 10
Pošta2000
PoštaMaribor
Telefon02 4492000
Emailinfo@posta.si
Spletna stranposta.si
DejavnostPošta
Število zaposlenihNad 1000 zaposlenih
Davčna št.25028022
Matična št.5881447
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/POSTA-SLOVENIJE-D-O-O