Prosta delovna mesta v podjetju Perutnina Ptuj d.o.o.

Perutnina Ptuj smo mednarodna skupina podjetij z več kot 4000 zaposlenimi v 7 državah s 6 proizvodnimi obrati in 3 trgovskimi podjetji. Sodelujemo z več kot 500 kooperanti, ki redijo bojlerje v naravnem okolju. 

Svoje izdelke prodajamo v več kot 20 državah po vsem svetu, kjer jih vsak dan uživa več kot 2 milijona potrošnikov. Prihodnost gradimo na več kot 110-letni tradiciji delovanja. 

Smo del skupine MHP, ki je tudi edini lastnik, in je ena vodilnih mednarodnih skupin v živilskopredelovalni industriji, pa tudi eden najuspešnejših proizvajalcev perutninskega mesa v Evropi.

 

Reja perutnine, proizvodnja krmil, perutninskega mesa in izdelkov, trgovina in storitve.

Naslov Potrčeva cesta 10
Pošta2250
PoštaPtuj
Telefon02 7490100
Emailinfo@perutnina.si
Spletna stranperutnina.com/
DejavnostReja in prodaja živali; Meso in mesni izdelki
Število zaposlenihNad 1000 zaposlenih
Davčna št.54003121
Matična št.5141966000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/PERUTNINA-PTUJ-D-O-O

Vizija

S pripravo naravne, zdrave in okusne hrane sledimo POSLANSTVU ter življenje sodobne družine bogatimo z okusom narave. Kot odgovorni posamezniki in kot podjetje smo si postavili najvišje standarde kakovosti, sledljivosti, varnosti in ekologije. S skrbnim ravnovesjem tradicije, narave in najsodobnejše tehnologije prispevamo k boljšemu življenju posameznika, lokalnega okolja in družbe v celoti.

Združuje nas zavzetost za dovršenost in naša VIZIJA: biti prvi povsod, kjer cenijo naravni okus; osvajati s kakovostjo in enkratnostjo ter ohranjati inovativno ustvarjalnost varnih in zdravih prehrambnih navad.

Storitve in/ali izdelki

Blagovna znamka Perutnina Ptuj črpa svoj navdih iz tradicije, odraža vrednote, kot so narava, zdravje in družina, in se razvija skozi svoj značaj: vitalno, prilagodljivo in domiselno. Raznolikost izdelkov, od mesa, klobas do pripravljenih izdelkov, ki so na voljo pod blagovno znamko Perutnina Ptuj, zadovoljuje vse potrebe potrošnikov v vsakdanjem življenju, ob piknikih in družinskih dogodkih.