Upravljalec portfelja m/ž

HOLDING SLOVENSKE ELEKTRARNE d.o.o.

  • Datum objave:24. 5. 2023
  • Prijave do:23. 6. 2023
  • Kraj dela: Ljubljana
Nazaj na seznam

HOLDING SLOVENSKE ELEKTRARNE d.o.o.

V Holdingu Slovenske elektrarne proizvedemo več kot 85 % obnovljive energije v Sloveniji in poganjamo več kot 55 % slovenskega gospodarstva in gospodinjstev. V HSE poganjamo vaš svet. Skupaj z vami ga lahko poganjamo uspešneje. Pridružite se nam na področju trgovanja. Iščemo novega sodelavca ali sodelavko.

Opis delovnega mesta

 
  • priprava strategij za nakup in prodajo kratkoročnih in dolgoročnih produktov zemeljskega plina ter čezmejnih prenosnih kapacitet,
  • samostojno sklepanje poslov na trgu zemeljskega plina ter s čezmejnimi prenosnimi kapacitetami,
  • izvajanje cenovnega varovanja po strategijah,
  • napredno analiziranje trgov energentov,
  • poznavanje ETRM sistema in samostojno vnašanje sklenjenih poslov zemeljskega plina in čezmejnih prenosnih zmogljivosti ter kompleksnih poslov,
  • samostojna izdelava poročil ter upravljanje ustreznih evidenc.
Delovni čas
polni delovni čas

Pričakujemo

Zahtevana izobrazba
VI/2., VII.
Zahtevane delovne izkušnje
4 - 5 let
 

Pogoj za kandidaturo 6/2, 7 stopnja izobrazbe tehnične, ekonomske ali druge ustrezne smeri ter štiri leta delovnih izkušenj na področju trgovanja. Od kandidata pričakujemo: aktivno znanje angleškega jezika (govorno in pisno), napredno poznavanje delovanja trgov zemeljskega plina in električne energije ter povezanih produktov, široko poznavanje metod analize trgov, znanje dela z informacijskimi sredstvi.

Ponujamo

 

Ponujamo vam: delovno okolje v raznolikem kolektivu, možnost razvoja in kariernega napredovanja, odlično organizacijsko klimo, nadstandardno nagrado za delovno uspešnost, nagrado za poslovno uspešnost, pokojninsko varčevanje, nadstandardno zdravstveno zavarovanje (Specialisti), kolektivno nezgodno zavarovanje, ukrepe Družini prijaznega podjetja.

Oblika zaposlitve ali sodelovanja
zaposlitev za nedoločen čas
Poskusno delo:
6 mesecev

Prijava na delovno mesto

Ne zamudite karierne priložnosti in se prijavite zdaj! Če menite, da izpolnjujete pogoje za objavljeno delovno mesto, vas vabimo, da se najkasneje do 23. 6. 2023 prijavite preko portala Optius.