Prosta delovna mesta v podjetju KRKA, d.d., Novo mesto

Skupina Krka se uvršča med vodilne svetovne proizvajalce generičnih zdravil. V več kot 60 letih smo zrasli v skupino, ki jo poleg matične družbe v Sloveniji sestavljajo odvisne družbe in predstavništva v več kot 40 državah. Svoje izdelke tržimo v več kot 70 državah. Več kot 90 % izdelkov prodamo na tujih trgih, s Krkinimi zdravili pa se vsak dan zdravi 45 milijonov ljudi.

Učinkovine sintetiziramo po lastnih inovativnih postopkih, v razvoju in proizvodnji inovativnih farmacevtskih oblik pa uporabljamo najzahtevnejšo tehnologijo. Celotno pot svojih izdelkov obvladujemo z vertikalno integriranim poslovnim modelom, kar pomeni, da jih snujemo od začetka do konca, od razvoja učinkovine do končnega izdelka.

A tudi najsodobnejša tehnologija je samo tehnologija, če z njo ne delajo ustvarjalni in zavzeti ljudje. V Krki verjamemo v moč znanja, dela in sodelovanja.

 

GLAVNE DEJAVNOSTI

Naši osnovni dejavnosti sta proizvodnja in prodaja zdravil na recept, izdelkov brez recepta in veterinarskih izdelkov.

Dejavnost podjetja dopolnjujejo zdraviliško-turistične storitve. Najpomembnejši del naše ponudbe so generična zdravila na recept, ki jih tržimo pod lastnimi blagovnimi znamkami. Osrednje mesto med njimi zavzemajo zdravila za bolezni srca in žilja, zdravila za bolezni osrednjega živčevja in zdravila za bolezni prebavil in presnove.

Naslov Šmarješka cesta 6
Pošta8000
PoštaNovo
Telefon07 3312111
Emailinfo@krka.biz
Spletna strankrka.biz/sl/
DejavnostFarmacija
Število zaposlenihNad 1000 zaposlenih
Davčna št.82646716
Matična št.5043611000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/KRKA-D-D-NOVO-MESTO

ORGANIZACIJSKA STRUKTURA IN KLIMA

Zavedamo se, da Krkina poslovna uspešnost temelji na učinkovitem delu in znanju zaposlenih. Prizadevamo si pridobiti, motivirati in obdržati zavzete in sposobne zaposlene in graditi kulturo mednarodnega podjetja.Posebej cenimo visoko kakovost in znanje, ki sta potrebna za doseganje vrhunskih rezultatov. Zaposleni s svojim znanjem, odgovornim odnosom do dela, motiviranostjo, mednarodnim delovanjem in timskim delom predstavljajo eno od najpomembnejših konkurenčnih prednosti Krke.

NAŠI IZDELKI IN STORITVE

Ključni del naše ponudbe so zdravila na recept, ki zdravijo in lajšajo najpogostejše bolezni sodobnega časa. Zdravila na recept predstavljajo več kot 80 % celotne prodaje, pomemben delež pa prinašajo tudi izdelki brez recepta in veterinarski izdelki. Ponudbo dopolnjujejo zdraviliško-turistične storitve Term Krka.

Naši najpomembnejši izdelki so zdravila za bolezni srca in žilja, bolezni osrednjega živčevja ter bolezni prebavil in presnove. Razvijamo sodobne in inovativne farmacevtske oblike ter obvladujemo tehnologijo za pripravo trdnih, poltrdnih in tekočih farmacevtskih oblik, kot so tablete, kapsule, injekcije, sirupi, mazila, pršila. Učinkovine sintetiziramo po lastnih inovativnih postopkih, v razvoju in proizvodnji inovativnih farmacevtskih oblik pa uporabljamo najzahtevnejšo tehnologijo. Pri razvoju zdravil, ki temelji na lastnem znanju in inovacijah, sodelujejo strokovnjaki z več kot 30 naravoslovnih in tehničnih področij.