Specialist v operativi letalskega izvoznega oddelka (AFR Export) (m/ž)

DEKRA zaposlitev d.o.o.

  • Datum objave:17. 3. 2023
  • Prijave do: 3. 4. 2023
  • Kraj dela: Brnik
Nazaj na seznam

DEKRA zaposlitev d.o.o.

DEKRA ZAPOSLITEV d.o.o. je agencija za posredovanje pri zaposlovanju, raziskovanje tržišča in javnega mnenja ter nudenje intelektualnih storitev.

Za našega naročnika, uveljavljeno mednarodno podjetje DHL Global Forwarding d.o.o., iščemo:

Specialist v operativi letalskega izvoznega oddelka (AFR Export) (m/ž)

Excellence simply delivered!

Želite biti del največjega mednarodnega logističnega podjetja na svetu, ki deluje v več kot 220 državah po vsem svetu z več kot pol milijona zaposlenih? Če bi radi bili del ekipe, ki povezuje ljudi po vsem svetu, vas vabimo, da se pridružite globalnemu logističnemu timu DHL Global Forwarding v Sloveniji – in sicer operativni ekipi v letalskem izvoznem oddelku (AFR Export) na Brniku.

Opis delovnega mesta

 

Kaj boste delali? Pri svojem delu boste samostojni pri organiziranju letalskih pošiljk in skrbeli za ustvarjanje in vzdrževanje odličnih odnosov s strankami in dobavitelji, reševanju  pritožb in reklamacij strank ter planiranju izvajanja svojih delovnih obveznosti na področju letalskih pošiljk. Pri nudenju odličnih storitev strankam boste sodelovali in imeli pomoč tako svojega teama, kot tudi vseh drugih oddelkov v podjetju (prodajo, financami,...), ki so potrebni da boste svoje delo odlično opravili.

Pričakujemo

 

Kaj iščemo, pričakujemo? Oseba, ki je primerna za team želimo da ima najmanj 2 leti izkušenj z delom v letalski operativi izvoznih pošiljk. Hkrati želimo, da  ima visoko razvito empatijo,  samoiniciativnost in odlične komunikacijske sposobnosti. Je samostojna, a hkrati rada dela v teamu in je kreativna pri iskanju novih poslovnih priložnosti. Aktivno govori angleško ter je računalniško pismena (MS Office).

Ponujamo

 

Kaj ponujamo? Dinamično delovno mesto v uspešnem mednarodnem podjetju, z odličnimi sodelavci, spodbudno plačo in dodatnimi bonusi. Delo je enoizmensko, za določen čas 1 leta z možnostjo podaljšanja v nadaljevanju za NDČ, s 3-mesečnim poskusnim obdobjem. Ponujamo tudi veliko možnosti dodatnih izobraževanj za nadaljnji osebni in poklicni razvoj tako lokalno kot globalno, glede na vaše nadaljnje ambicije in želje. Kot podjetje skrbimo da so naši sodelavci zavzeti in opolnomočeni pri svojem delu, saj je to ena naših ključnih strateških usmeritev!

DEKRA Arbeit - Your trustworthy personnel experts

Prijava na delovno mesto

Prijave sprejemamo IZKLJUČNO preko spletnega obrazca. Prijave, prejete na drugačen način, niso veljavne in jih ne bomo upoštevali.