Prosta delovna mesta v podjetju Spar Slovenija d.o.o.

SPAR je leta 1932 na Nizozemskem ustanovil Adriaan van Well kot verigo trgovcev, ki so se združili pod imenom DeSpar – kratico za rek »Skupno delovanje vsem prinaša korist«. Za simbol si je izbral jelko, ki se v nizozemščini imenuje SPAR. Konec 40. let se je koncept Spar pričel hitro širiti po vsej Evropi in svetu, Sparove trgovine pa vas danes pričakujejo že na skoraj vseh celinah sveta: v Evropi, Afriki, Južni Ameriki, Avstraliji, na Bližnjem in Daljnem Vzhodu.

Prva trgovina Spar je v Ljubljani odprla svoja vrata prav v času osamosvajanja Slovenije. Od tedaj je minilo že več kot 27 let in v tem času je Spar Slovenija neprestano širil svojo trgovinsko mrežo in ponudbo. Spar Slovenija je ugledno podjetje in eden izmed ključnih trgovcev v Sloveniji, prepoznavno po široki paleti kakovostnih izdelkov in storitev ter ugodnih cenah.

V podjetju Spar so oblikovali tri različne tipe trgovin: supermarket Spar, hipermarket Spar in megamarket Spar. Marca 2019 je bila odprta že 102. poslovalnica Spar Slovenija. Spremljevalec bogate trgovinske ponudbe megamarketov Interspar pa so tudi sodobno urejene samopostrežne Restavracije Interspar. Spar Slovenija namerava mrežo svojih trgovin in restavracij širiti še naprej, kakor tudi prenavljati že obstoječe trgovine in nakupovalne centre. Podjetje uresničuje tudi pomembne strateške projekte, med katere sodi lastna pekarna Spar ter eden izmed najsodobnejših distribucijskih centrov v Sloveniji. Njihova politika temelji na čim višji kakovosti izdelkov za sprejemljivo ceno. Uspešno razvijajo izdelke lastne trgovinske znamke Spar, ki v celoti izpopolnjujejo visoka merila kakovosti in cenovne ustreznosti. Ob hitrem razvoju organizacije v Sparu Slovenija stalno vlagajo tudi v znanje, razvoj in osebno rast zaposlenih.

Konec aprila 2019 je bilo v Spar Slovenija zaposlenih že preko 4670 ljudi, kar ga uvršča med največje delodajalce v Sloveniji.

Več o podjetju: http://www.spar.si

GLAVNA DEJAVNOST:
Spar temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti tako do svojih kupcev kot tudi do svojih zaposlenih. Tako smo zrasli v veliko in uspešno podjetje z varno prihodnostjo. Naša vizija temelji na izkušnjah in znanju, imamo jasen pogled v jutri. Iščemo sodelavce, s katerimi bo Spar tudi v prihodnje kos izzivu biti vedno najboljši.

Naslov Letališka cesta 26
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon01 5844400
Emailinfo@spar.si
Spletna stranspar.si
DejavnostTrgovina
Število zaposlenihNad 1000 zaposlenih
Davčna št.32156782
Matična št.5571693000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/SPAR-SLOVENIJA-D-O-O