Prosta delovna mesta v podjetju SAM d.o.o.

Podjetje SAM d.o.o. je ustanovil lastnik Anton Sedeljšak pred 26 leti. Od vsega začetka se podjetje ukvarja s prodajo gradbenega materiala obrtnikom in individualnim kupcem. Tekom let je bil prodajni program razširjen še z orodjem, železnino, keramiko, elektro in vodovodnim materialom ter izdelki za vrt. Podjetje SAM nenehno odpira nove prodajne enote po Sloveniji in širi maloprodajno mrežo ter oskrbo obrtnikov z gradbenim materialom. Trgovine se nahajajo v Domžalah, Jaršah pri Domžalah, Kamniku, Mengšu, Ljubljani, Latkovi vasi pri Preboldu, Nazarjah, Trbovljah in v Ormožu. V Stranjah pri Kamniku se nahaja tudi SAM železokrivnica. S kvalitetnim prodajnim programom in visoko usposobljeno prodajno ekipo SAM ostaja kvaliteten partner svojim kupcem; obrtnikom in individualnim kupcem, ter dobaviteljem.

Naslov Preserska cesta 1
Pošta1235
PoštaRadomlje
Telefon01 7298812
Emailinfo@sam.si
Spletna stransam.si/
DejavnostKovinski izdelki in oprema; Gradbeni material; Trgovina
Število zaposlenih150 do 199 zaposlenih
Davčna št.96133708
Matična št.5363071000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/SAM-D-O-O-DOMZALE

Vizija

VIZIJA: Ostati na vrhu pri prodaji izdelkov za gradnjo in obnovo in z razširjenim prodajnim programom izboljšati kakovost bivanja našim kupcem. POSLANSTVO: S kakovostjo in odličnim svetovanjem postavljamo nove standarde poslovanja, ki temeljijo na partnerstvu med nami, kupci in dobavitelji. VREDNOTE: Poštenost, pogum, spoštovanje, sodelovanje, odgovornost, svoboda delovanja in znanje.

Storitve in/ali izdelki

Gradbeni material, barve, orodje, keramika in kopalniška oprema, elektro material, vodovodni in ogrevalni sistemi ter vrtni program.