Sodelavec v komercialnem podjetju m/ž

Heale d.o.o.

  • Datum objave:
    28. 5. 2024
  • Prijave do:
    26. 6. 2024 Še 14 dni
  • Kraj dela
    Koper

Opis delovnega mesta

Ocenjujemo resne, dinamične in motivirane ljudi, ne glede na spol in brez starostnih omejitev, ki želijo vstopiti v ambiciozen in dinamičen dolgoročni delovni projekt. Prepričali nas bodo tisti, ki želijo terensko prodajo združiti z administrativnimi znanji. Ponujamo vam možnost dela v ambiciozni ekipi, kjer bodo vaši dosežki nagrajeni.

Delovni čas
po dogovoru

Pričakujemo

Od kandidatov pričakujemo resnost, urejen izgled ter pozitivno naravnanost.

Zahtevana izobrazba
II.

Ponujamo

Naše finančne spodbude, podjetniške počitnice in dodatni bonusi so ključnega pomena za rast motivacije in ustvarjanje želje po doseganju najboljšega. Poleg tega ponujamo fiksno mesečno plačilo in odlične karierne možnosti. Vsakodnevno vas bomo opolnomočili za razvoj organizacijskih in vodstvenih veščin ter poudarek dajali na komunikaciji. Naš cilj je pripraviti najbolj ambiciozne posameznike, da bodo enkrat prevzeli vodenje lastne pisarne, kar prinaša veliko ekonomsko priložnost.

 

Oblika zaposlitve ali sodelovanja
pogodbeno delo
Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Če vas motivira želja po doseganju najboljšega in ste pripravljeni prevzeti odgovornost za lastno rast in uspeh, vas vabimo, da se pridružite naši ekipi in pošljete prijavo ter življenjepis na humanresources@lifemed.si.

Heale d.o.o.

V imenu italijanske multinacionalke izbiramo najboljše člane ekipe za našo pisarno s sedežem v Kopru. V naši filozofiji so ljudje na prvem mestu. Zadovoljni sodelavci so najboljša vizitka za naše stranke.

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.