Voznik komunalnega vozila - DE Odvoz m/ž

JAVNO PODJETJE VODOVOD KANALIZACIJA SNAGA d.o.o.

 • Datum objave:
  7. 6. 2024
 • Prijave do:
  24. 6. 2024 Še 1 dan
 • Kraj dela
  Ljubljana

Opis delovnega mesta

Delo obsega: upravljanje komunalnih vozil, rokovanje z napravami in priključki na vozilu, upravljanje vozil v skladu s cestno prometnimi predpisi, rokovanje z napravami in priključki na vozilu, nadzor nad delom delavcev v skupini in vodenje skupine, dnevna kontrola tehnične brezhibnosti vozil, vzdrževanje vozil, tekoče vzdrževanje in čiščenje vozila, vodenje zahtevane dokumentacije v zvezi s prevozi in spremljanje veljavnosti tehnične dokumentacije, sodelovanje pri izvajanju del komunalnih delavcev.
Delovni čas
polni delovni čas

Pričakujemo

 • IV. st. strokovne izobrazbe;
 • najmanj 1 leto delovnih izkušenj;
 • vozniški izpit C kategorije.

Ponujamo

 • dinamično in ustvarjalno delovno okolje;
 • možnost strokovnega razvoja z izobraževanjem in pridobivanjem novih znanj;
 • zagotavljanje številnih ukrepov družini prijaznega podjetja za lažje usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja;
 • zaposlitev za določen čas dvanajstih (12) mesecev, s polnim delovnim časom.

Postopek izbora vključuje tudi praktični preizkus.

Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Vaše pisne prijave z dokazili pričakujemo do vključno 24. 06. 2024 na naslov: JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., Služba za kadrovske in splošne zadeve, Verovškova ulica 70, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: kadri-vks@jhl.si, ter pripisom ''razpis JP VOKA SNAGA d.o.o. – Voznik komunalnega vozila - odvoz''.

Zaposlujemo po načelu nediskriminatornosti in enakih možnosti!

JAVNO PODJETJE VODOVOD KANALIZACIJA SNAGA d.o.o.

JP VOKA SNAGA  smo ustanovljeni za izvajanje obveznih gospodarskih javnih služb, z namenom zagotavljanja kakovostnega bivalnega okolja, kar nam jasno opredeljuje temeljne okvire našega poslanstva. Smo tim, ki prebivalcem mesta Ljubljana z okolico zagotavlja oskrbo s čisto pitno vodo, odvajanje in čiščenje komunalne in padavinske odpadne vode, zbiranje določenih vrst komunalnih odpadkov, obdelavo določenih vrst komunalnih odpadkov, odlaganje ostankov predelave ali odstranjevanja komunalnih odpadkov ter urejanje in čiščenje javnih površin.

Smo družbeno odgovoren tim z dolgoletno tradicijo delovanja, ki k izvajanju komunalnih dejavnosti pristopa celovito, odgovorno, razvojno in trajnostno.

druzini prijazno polni brez2

K sodelovanju vabimo štiri nove sodelavce na delovnem mestu: »Voznik komunalnega vozila« (m/ž), v DE Odvoz, Sektorju za zbiranje odpadkov.

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.