Prosta delovna mesta v podjetju EES sistemi d.o.o.

Podjetje EES sistemi d.o.o., družbo za čiščenje poslovnih prostorov ter izvedbo suhomontažnih del, smo ustanovili leta 1992. Zato se lahko pohvalimo, da imamo večletne bogate izkušnje za storitve, ki vam jih ponujamo. Prav zato vam lahko zagotavljamo visoko kakovost naših storitev, kar dokazuje tudi zadovoljstvo številnih naših strank s katerimi smo imeli priložnost sodelovati v letih našega delovanja. Naše podjetje se ukvarja s štirimi področji in sicer s čiščenjem poslovnih prostorov, zunanjim vzdrževanjem okolice, suhomontažnimi deli in z izobraževanjem. V prvih letih poslovanja je bila naša osnovna dejavnost čiščenje poslovnih prostorov, leta 1998 pa smo na osnovi pridobljenih izkušenj - kot odgovor na potrebe tržišča -, dejavnost razširili še na izvajanje suhomontažnih del. Tudi na tem področju si želimo postati eno vodilnih podjetij v Sloveniji. Leta 2007 smo dejavnost čiščenja poslovnih prostorov še dodatno razširili in uspešno pridobili veliko novih strank, povečali pa smo tudi število zaposlenih. S čiščenjem smo pričeli tudi v javnih ustanovah, kot so šole, vrtci, na ministrstvih in zdravstvenih ustanovah, kar je le še okrepilo našo zavest, da svoje delo opravljamo kakovostno. Naj vam bodo številne naše stranke referenca, da res opravljamo dobre in kakovostne storitve. V kolikor želite sodelovati z nami, nas pokličite ali obiščite.

Splošno čiščenje stavb.

Naslov Ameriška ulica 8
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon01 5862400
Emailinfo@ees.si
Spletna stranees.si
DejavnostČiščenje
Število zaposlenih200 do 249 zaposlenih
Davčna št.24442488
Matična št.5653100000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/EES-SISTEMI-D-O-O

Storitve in/ali izdelki

  • redno dnevno čiščenje: - pohvalimo se lahko, da tovrstno čiščenje opravljamo za večje naročnike po vsej Sloveniji,
  • generalno čiščenje: - glede na vaše želje opravimo čiščenje tekstilnih talnih oblog, obnovo PVC tal, čiščenje stekel in čiščenje po opravljenih oziroma končanih gradbenih delih,
  • priprava tehnologije čiščenja in načrtov dela: - po ogledu objekta vam strokovno pripravimo načrt dela oziroma razporeditev dela, ki vam bo zagotavljala optimalno porabo časa in čistil.