Komercialist m/ž

Zagožen d.o.o.

  • Datum objave: 5. 8. 2022
  • Prijave do:16. 8. 2022
  • Kraj dela: Žalec, Žalec
Nazaj na seznam

Zagožen d.o.o.

Podjetje Zagožen d.o.o. s 45-letno tradicijo poslovanja iz Žalca, vabi v svoje vrste samostojno, komunikativno, ciljno naravnano in ambiciozno osebo. 

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Trži program delodajalca, izdeluje ponudbe na podlagi prejetih povpraševanj, popisov in projektov, spremlja izdelane ponudbe in vnaša podatke v računalniški program, išče nove prodajne možnosti, pomaga pri izdelavi prodajnih akcij in posebnih ponudb, spremlja realizacijo tekočih naročil kupcev, opravlja druge naloge po navodilih nadrejenih. 

Delovni čas
polni delovni čas

Pričakujemo

Zahtevana izobrazba
V.
Zahtevane delovne izkušnje
Brez izkušenj
Od kandidata pričakujemo:

Izobrazba tehnične smeri, zaželjeno aktivno znanje angleškega ali nemškega jezika, zaželjene delovne izkušnje, poznavanje zbirke pisarniških programov MS Office, izpit B-kategorije. 

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:

Možnost dogoročne zaposlitve, delo v mladem, dinamičnem, urejenem in sproščenem delovnem okolju, redno in stimulativno plačilo za opravljeno delo, možnost osebenega in strokovnega razvoja ter napredovanja. 

Oblika zaposlitve ali sodelovanja
zaposlitev za nedoločen čas
Poskusno delo:
6 mesecev

Prijava na delovno mesto

Ne zamudite karierne priložnosti in se prijavite zdaj! Če menite, da izpolnjujete pogoje za objavljeno delovno mesto, vas vabimo, da se najkasneje do 16. 8. 2022 prijavite preko portala Optius.