Nagradna igra

Optius nagradna igra samsung

14. marca vas je na prvem on line kariernem sejmu čakalo veliko priložnosti za novo zaposlitev ter različni koristni karierni nasveti. Med vsemi udeleženci on-line sejma pa smo izžrebali tudi štiri dobitnike Samsung pametnega telefona. Ste se že prijavili?

Sodelujte v nagradni igri in se prijavite >> Na prvi on-line karierni sejem po novo zaposlitev in pameten telefon Samsung.


KAKO SODELUJEM?

  • Za sodelovanje v nagradni igri se je potrebno registrirati in biti udeležen na On-line kariernem sejmu.
  • Posameznik lahko v nagradni igri sodeluje samo enkrat, na en način: Registrirati se mora na On-line karierni sejem, kar stori na spletnem mestu sejma in sicer na povezavi https://sejem.optius.com/.
  • Posameznik mora opraviti registracijo in se prijaviti v njegov profil, poleg tega mora sejem obiskati. On-line karierni sejem bo potekal med 14. 3. in 17. 3. 2019.
  • Izmed vseh prisotnih na sejmu, bomo 18. marca 2019 izžrebali štiri osebe, ki bodo prejele nagrado; mobilni telefon Samsung GALAXY J5 2017 Duos.
  • Vsak posameznik, ki se registrira in bo sodeloval na On-line kariernem sejmu sodeluje v žrebu za eno izmed štirih nagrad.

(Pravila nagradne igre)

ZNANI SO NAGRAJENCI:
Maja Žižmond, Janja Istenič, Sebastian Vigec in Mitja Kozic.

Iskrene čestitke!