Nagradna igra

Optius nagradna igra samsung

14. marca vas na prvem on line kariernem sejmu čaka veliko priložnosti za novo zaposlitev ter različni koristni karierni nasveti. Med vsemi udeleženci on-line sejma pa bomo izžrebali tudi štiri dobitnike Samsung pametnega telefona. Ste se že prijavili?

Sodelujte v nagradni igri in se prijavite >> Na prvi on-line karierni sejem po novo zaposlitev in pameten telefon Samsung.


KAKO SODELUJEM?

  • Za sodelovanje v nagradni igri se je potrebno registrirati in biti udeležen na On-line kariernem sejmu.
  • Posameznik lahko v nagradni igri sodeluje samo enkrat, na en način: Registrirati se mora na On-line karierni sejem, kar stori na spletnem mestu sejma in sicer na povezavi https://sejem.optius.com/.
  • Posameznik mora opraviti registracijo in se prijaviti v njegov profil, poleg tega mora sejem obiskati. On-line karierni sejem bo potekal med 14. 3. in 17. 3. 2019.
  • Izmed vseh prisotnih na sejmu, bomo 18. marca 2019 izžrebali štiri osebe, ki bodo prejele nagrado; mobilni telefon Samsung GALAXY J5 2017 Duos.
  • Vsak posameznik, ki se registrira in bo sodeloval na On-line kariernem sejmu sodeluje v žrebu za eno izmed štirih nagrad.

(Pravila nagradne igre)

ZNANI SO NAGRAJENCI:
Maja Žižmond, Janja Istenič, Sebastian Vigec in Mitja Kozic.

Iskrene čestitke!