Prosta delovna mesta v kraju Brežice

19 aktualna prosta delovna mesta

Občina Brežice meri 268 km2 in je del posavske statistične regije. Spada med večje občine, saj ima več kot 24 000 prebivalcev, ki živijo v 109 naseljih. Prosta delovna mesta v posavski regiji lahko preverite tukaj.

Mesto Brežice je središče občine Brežice in šteje malo manj kot 7.000 prebivalcev. Brežica leži tik ob meji s Hrvaško, zato si veliko prebivalcev najde delo tudi izven meja. V bližini mesta najdemo tudi zelo priljubljeno turistično destinacijo, Terme Čatež, ki ponuja veliko zaposlitev. Podjetje Terme Čatež d.d. zaposluje od 250 do 499 ljudi. Vas zanima delo v podjetju Terme Čatež d.d.? Preverite prosta delovna mesta ali pošljite ponudbo za delo.

Nedaleč od mesta Brežice se nahaja poslovna cona Brezina, kjer ima sedež podjetje Skala d.o.o. in Kovis d.o.o.. Poslovna cona je od avtoceste oddaljena 5 km, od mesta Zagreb in letališča pa 50 km. V prihodnje se bo infrastruktura cone tudi povezala s cesto Krško-Brežice, ki bo omogočila hitrejšo povezavo na avtocesto. To bo ugodno za številna obstoječa in novo nastala podjetja.

Brežice bogati zelena narava, saj mesto obdajajo številni zaobljeni griče ter vinogradi. Prednost je tudi ta, da mesto saj leži ob sotočju Save in Krke. Če boste obiskali simpatično mesto si ne pozabite ogledati tudi njihove znamenitosti, kot so grad Brežice, ki se lahko pohvali z največjo viteško dvorano v Sloveniji, številnimi cerkvami, nemško hišo, vodnim stolpom ter dvojnim železnim mostom čez reko Savo in Krko.

Podjetja iz Brežic in okolice, ki objavljajo prosta delovna mesta v Brežicah: KOP Brežice d.d.Komunala Brežice d.o.o., AKORD d.o.o. Brežice, INO Brežice d.o.o., INTEGRAL BREBUS Brežice d.o.o., SKALA d.o.o. in drugi.

Vir:
https://sl.wikipedia.org/wiki/Bre%C5%BEice
https://www.brezice.si/