Prosta delovna mesta v kraju Kočevje

Aktualna prosta delovna mesta: 3

 • Samostojni kuhar (m/ž) - Kočevje

  Nudimo redno zaposlitev za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. 

  • Prijave do
   20. 7. 2024 Še 8 dni
  • Kraj dela
   Kočevje
 • Samostojni kuhar m/ž

  V kolikor ste se prepoznali v zgornjem zapisu, ste motivirani in imate ustrezne kompetence, vas vabimo k prijavi!

  • Prijave do
   13. 7. 2024 Še 1 dan
  • Kraj dela
   Kočevje
 • Tehnolog v poljedelstvu m/ž

  Za našega naročnika iz Kočevja, ki nadaljuje s tradicijo organizirane reje govedi, iščemo kandidata za delovno mesto “Tehnolog v poljedelstvu (m/ž)”.

  • Prijave do
   13. 7. 2024 Še 1 dan
  • Kraj dela
   Kočevje

Na kraškem Kočevskem polju in na nadmorski višini 460 metrov leži mesto Kočevje, ki velja za gospodarsko, turistično, kulturno in izobraževalno središče Kočevskega. Glavna cesta, ki pelje skozi Kočevje je povezana z Ljubljano, Hrvaško in na drugi strani z Belo krajino oz. z Novim mestom. Občina Kočevje je središče mesta Kočevje in ena izmed večjih v Sloveniji.

Po letu 1990 je Kočevje doživelo propad nekaterih industrijskih panog, ki so bile vezane predvsem na vojaški trg bivše Jugoslavije (ITAS) in zaradi slabe izobrazbe relativno visoko brezposelnost, po drugi strani pa se je razvila terciarna dejavnost, predvsem trgovina.

Na območju občine Kočevje danes posluje 262 gospodarskih družb in 436 ostalih podjetnikov. Glede na velikost je največ mikro podjetij, ki jim sledijo majhna, velika in srednje velika podjetja. Spodbudnejši gospodarski trendi so se na Kočevskem začeli kazati po letu 2012, ko je kočevsko gospodarstvo kot celota še imelo podobno čisto izgubo in večji čisti dobiček. V letih, ki so sledila, se je poslovanje kočevskih podjetij še izboljševalo, kar pomeni, da so se pojavila tudi nova prsta delovna mesta v Kočevju.

Kočevje z okolico se lahko ponaša z uspešnimi podjetji, ki redno razpisujejo prosta delovna mesta v Kočevju. V teh krajih bodo dobili zaposlitev strokovnjaki s področja strojništva, robotike, mehanotronike, programerji in IT strokovnjaki.

Občino Kočevje poleg gospodarstva razvija tudi turizem, kulturo in druga področja. Ustvariti želijo družbeno prijazno okolje, ki bo pomembno za tiste, ki se bodo prijavljali na prosta delovna mesta v Kočevju.

Mnogo podjetij iz Kočevja oglašuje tudi na zaposlitvenem portalu Optius.com: MELAMIN d.d. KočevjeKOVINAR TRGOVINA, d.o.o., KočevjeVAROVANJE GALEKOM d.o.o., KOVINAR KOČEVJE, d.o.o.OBNOVA Kočevje d.o.o., in drugi. 

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.