Sobarica - čistilka m/ž

Terme Snovik - Kamnik d.o.o.

 • Datum objave: 1. 6. 2022
 • Prijave do:30. 6. 2022
 • Kraj dela: Snovik (Kamnik)
Nazaj na seznam

Terme Snovik - Kamnik d.o.o.

Najvišje ležeče slovenske terme Terme Snovik ležijo v Tuhinjski dolini, le 9 km od Kamnika, 30 km iz Ljubljane in 28 km od Vranskega.

Vizija podjetja Terme Snovik  je izražena v blagovni znamki »Eko svet termalnih užitkov«, s katero smo postali prepoznavni ponudnik zelenega turizma doma in v svetu, od leta 2008 smo nosilec certifikata EU EKO Label za okolju prijazne namestitve.  To dosegamo z odgovornim ravnanjem do narave in okolja, s kakovostno ponudbo, ki spodbuja zdrav način življenja v neokrnjenem okolju v osrčju Kamniško-Savinjskih Alp. Gostom nudimo storitve na temelju petih Kneippovih elementov zdravja), s katerimi spodbujamo zdrav in aktiven način življenja, skrb za okolje in dobro počutje gostov, krajanov in zaposlenih. S svojim pozitivnim poslovanjem ustvarjamo temelje za nadaljnji razvoj infrastrukture in storitev.

V Termah Snovik postavljamo zaposlene na prvo mesto: vlagamo v razvoj ljudi in aktivno oblikujemo organizacijsko kulturo, ki je prijazna ljudem in prijazna podjetju. V svojo ekipo vabimo osebe, ki radi delajo z ljudmi, se prepoznajo v razgibani turistični panogi, predvsem pa si želimo oseb, ki imajo strast do dela, ki ga opravljajo, so komunikativni, samoiniciativni, iznajdljivi v različnih situacijah, izražajo svojo pozitivno naravnanost in jo prenašajo na ekipo in na goste.

Zaposlenim nudimo redno plačilo, tudi posebne ugodnosti pri koriščenju lastnih storitev, nagrajujemo prisotnost, ponujamo možnost dodatnega izobraževanja in napredovanja.

Zaposleni, predvsem v oddelku gostinstva, imajo tudi možnost posebnega dogovora za bivanje pri nas v apartmajskem naselju, v kolikor prihajajo iz bolj oddaljenih krajev.

Vabljeni, da se nam pridružite v Snoviku in soustvarjate turistično ponudbo termalnih doživetij skupaj z nami.

PROSTO DELOVNO MESTO – SOBARICA - ČISTILKA (M/Ž)

V termalnem kompleksu Term Snovik deluje restavracija Potočka, ki je odprta vsak dan, namenjena penzionskim in dnevnim obiskovalcem. Redno gostimo tudi skupine, seminarje, izobraževanja in druge dogodke, kot so praznovanja, poroke. Delo poteka dvoizmensko.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:
 • priprava in urejanje sob in apartmajev
 • občasno čiščenje okolice
 • urejanje bazenskega kompleksa in restavracije

Pričakujemo

Od kandidata pričakujemo:
 • pričakujemo delovno osebo, ki ima smisel za čistočo in red in osnovne komunikacijske sposobnosti.

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:
 • zaposlitev za nedoločen čas, z enomesečno poskusno dobo
 • zaposlitev za polni delovni čas
 • urejene delovne pogoje, delovno obleko, redno plačilo
 • nastop dela: takoj
 • možnost javnega prevoza iz Kamnika (prilagojen urnik)
Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Če se želite pridružiti naši ekipi in izpolnjujete navedene pogoje, vas vabimo, da se prijavite najkasneje do 30. 6. 2022 preko portala Optius ali na e-mail zaposlitev@terme-snovik.si. O izbiri bomo kandidate pisno obvestili.

Terme Snovik - Kamnik d.o.o.

Molkova pot 5

1241 Kamnik