Samostojni skladiščnik m/ž - Hoče, 2 prosti mesti

Slovenijales trgovina d.o.o.

  • Datum objave:10. 1. 2022
  • Prijave do: 9. 2. 2022
  • Kraj dela: Hoče
Nazaj na seznam
Nosilna slika za predstavitev delovnega mesta

Slovenijales trgovina d.o.o.

Smo specializirano trgovsko podjetje z več kot 70-letno tradicijo, ki se ukvarja z nabavo in prodajo trgovskega blaga na domačih in tujih trgih. Sestavni del naše dejavnosti je veriga trgovin z mizarskimi delavnicami, v katerih nudimo storitve, kot so izdelava pohištvenih kosov po meri, razrez in robljenje lesenih plošč za posamezne kupce in tudi za proizvodna podjetja manjšega obsega. Ponosni smo na širok prodajni program strešnih kritin, stavbnega pohištva, talnih in stenskih oblog, zunanjih masivnih podov ter pohištvenega okovja za mizarje.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:
  • samostojno izvajanje skladiščnega poslovanja skladno z načeli dobrega gospodarja in po pravilih stroke

Pričakujemo

Od kandidata pričakujemo:
  • I.,II.,IV. ali V. stopnja strokovne izobrazbe trgovske, tehnične ali druge smeri
  • 6 mesece  delovnih izkušenj
  • Vozniški izpit B kategorije, zaželen izpit za vožnjo viličarja
  • Želene kompetence: sposobnost uporabe strokovnega in funkcionalnega znanja ter izkušenj; vestnost, zanesljivost, poštenost, etičnost; sposobnost odprtega komuniciranja; sposobnost hitrega prilagajanja; občutek za urejenost.

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:

Delovno razmerje bomo sklenili za določen čas treh mesecev,  s polnim delovnim časom in  kasnejšo možnostjo podaljšanja delovnega razmerja. Delo poteka v centralnem skladišču v Hočah.

Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Ponudbo in življenjepis z dokazili o izpolnjevanju pogojev  pošljite do vključno 9. 2. 2022  na naslov: SLOVENIJALES TRGOVINA d.o.o., Celovška cesta 160, 1000 Ljubljana ali na e mail: irena.kosnjek@jelovica.si ali jih oddajte g. Škof Robiju v Hočah pri katerem dobite tudi informacije na telefon 030 719 770.

Slovenijales trgovina d.o.o.

Celovška cesta 160

1000 Ljubljana