Prodajalec (trgovina Zadobrova pri Ljubljani) - m/ž

JATA EMONA d.o.o.

  • Datum objave: 7. 6. 2021
  • Prijave do:15. 6. 2021
  • Kraj dela: Ljubljana
Nazaj na seznam

JATA EMONA d.o.o.

Največja vrednost našega dela je povezovanje pravih ljudi s pravimi delovnimi mesti, zato vas vabimo, da se nam oglasite z vašo prijavo na delovno mesto Prodajalec v trgovini Zadobrova pri Ljubljani. 

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Delo obsega prodajo blaga in opravljanje gotovinskega poslovanja, naročanje, prevzemanje blaga in polnjenje polic, urejanje in vzdrževanje delovne dokumentacije in evidenc, nakladanje in razkladanje tovora, upravljanje viličarja ter ostala dela, povezana z delovnim mestom.

Pričakujemo

Od kandidata pričakujemo:

Od vas pričakujemo srednješolsko izobrazbo trgovske smeri in znanja s področja  prodaje živilsko prehrambenih proizvodov. 

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:

Delovno razmerje se bo sklenilo za določen čas pol leta z enomesečnim poskusnim delom, z željo po podaljšanju za nedoločen čas.

Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Prijave pošljite v osmih dneh od objave na računalniško pošto kadrovska@jata-emona.si Vsekakor je zaželeno, da se pred prijavo pozanimate o tem kaj od vas še pričakujemo, zato vas prosimo, da se obrnete na gospoda Andreja Kotarja, komercialnega direktorja in sicer na njegovo računalniško pošto andrej.kotar@jata-emona.si.