Prodajalec m/ž – Ljubljana – Supernova Rudnik ( Jurčkova cesta 223)

TEDi Betriebs d.o.o.

  • Datum objave:
    11. 7. 2024
  • Prijave do:
    10. 8. 2024 Še 23 dni
  • Kraj dela
    Ljubljana – Supernova Rudnik ( Jurčkova cesta 223)

TEDi Betriebs d.o.o.

Smo družini prijazen ponudnik izdelkov za vsakodnevno rabo, ki je prisoten tako v velikih mestih, kot tudi na podeželju. Ponujamo izdelke za vsakodnevno rabo, darilne in dekorativne izdelke, pripomočke za ustvarjanje, izdelke za zabavo, igrače in pisarniške potrebščine ter drogerijske izdelke. V 15 državah Evrope imamo več kot 2950 prodajnih mest in smo tako med vodilnimi v svojem tržnem segmentu.

Radi delate v teamu in vam je všeč delo z ljudmi? Imenitno, morda boste v kateri izmed naših poslovalnic našli svojo priložnost.

Opis delovnega mesta

OPIS DELOVNEGA MESTA:

Poleg prevzema in urejenosti blaga na policah boste v izmeničnih ciklih delali tudi za blagajno in svetovali strankam. V podjetju TEDi sledimo načelu »learning by doing«  »učimo se z delom«, zato so pri nas dobrodošli tudi motivirani karierni začetniki. Naši izkušeni sodelavci vam pomagajo, da novo znanje osvojite kar se da hitro in da pri svojem delu postanete suvereni in samostojni.

Pričakujemo

Raznolikost, nenehen razvoj in stalna komunikacija s strankami, takšno je danes delo v prodaji. Redno se srečujemo z izzivi, kako zadovoljiti potrebe naših strank. Med drugim potrebujemo zaposlene, ki ohranjajo trezno glavo tudi v stresnih situacijah.

Ponujamo

Delo v urejenem in prijetnem okolju, redno plačilo in ustrezna povračila stroškov za prevoz, praznična obdarovanja, varno in stabilno delovno okolje, delo poteka od ponedeljka do sobote ciklično v dveh izmenah – zato si lažje organizirate svoje družinske obveznosti, v delovni čas se všteva tudi 15 minutni čas za pripravo na delo.

Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Vabimo vas, da se pridružite naši družini, vaše prijave oddajte preko spletne strani TEDI KARIERA ali nam prijavo pošljete po pošti na naslov TEDi Betriebs d.o.o., Ptujska cesta 190, 2000 Maribor ali na e-mail: kadri@tedi.com.

Veselimo se vaše prijave.

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.