Zakaj naj se vpišem v Bazo CV-jev pri Optius.com?

Najbolj enostaven odgovor na zgornje vprašanje je, da si z vpisom v našo Bazo CV-jev povečate možnosti, da potencialni delodajalci (po)iščejo tudi vas.

Najbolj enostaven odgovor na zgornje vprašanje je, da si z vpisom v našo Bazo CV-jev povečate možnosti, da potencialni delodajalci (po)iščejo tudi vas. Po naši Bazi CV-jev med drugim iščejo tudi delodajalci kot so Rudnidis d.o.o. (E.Leclerc Ljubljana), cargo-partner d.o.o.Automatic servis d.o.o., Seltron d.o.o., KMAG d.o.o., Bonamico d.o.o. in mnogi drugi. 

Izjava zadovoljnega delodajalca/uporabnika Baze CV-jev:

 Izjava zadovoljenga delodajalca/uporabika Baze CV-jev

Glede na to, da je na portalu Optius vpisanih že več tisoč življenjepisov iskalcev zaposlitve različnih profilov, izkušenj in stopenj izobrazbe iz celotne Slovenije, poskrbite, da bo med njimi tudi vaš. Ker delodajalcem omogočamo dostop vedno »svežih« življenjepisov, vas bo Optius.com pravočasno spomnil, da svoj življenjepis posodobite oz. ga nadgradite z morebitnimi novimi znanji, izkušnjami, diplomo, certifikati oz. potrdili o izobraževanjih, idr.

Prednosti vpisa v Bazo CV-jev:

  1. Anonimnost
  2. Izstopanje
  3. Mreženje

1.        Anonimnost

Svoj življenjepis lahko oblikujete s pomočjo orodij znotraj uporabniškega računa. Ko svoj življenjepis enkrat naložite v Bazo CV-jev, vam portal Optius omogoča, da izberete tudi možnost, da vaš življenjepis ostane »anonimen«. To pomeni, da delodajalci lahko (po)iščejo vaš življenjepis po določenih kriterijih, pri čemer ne vidijo vaših osebnih podatkov (ime, priimek, naslov).

2.        Izstopanje

Če boste svoj življenjepis redno posodabljali in nadgrajevali (kar vam toplo priporočamo), bo pogosteje na vrhu oz. v ospredju seznama med zadetki iskanja pri delodajalcih, ki »brskajo« po Bazi CV-jev. To redno posodabljanje vam omogoča, da izstopate iz množice pred ostalimi. Posledično vas potencialni delodajalec prej oz. lažje najde.

3.        Mreženje

Tudi, če niste aktiven iskalec (nove) zaposlitve (ste zaposleni, vendar odprti za nove karierne priložnosti), vam priporočamo vpis v Bazo CV-jev, saj vas na ta način lahko opazijo želeni delodajalci, s katerimi se v nasprotnem primeru mogoče ne bi nikoli povezali.

Vpis v našo Bazo CV-jev je izredno enostaven, kar vam bo vzelo malo časa, prinese pa vam lahko ogromno. Potrebno se je zgolj registrirati na portalu, ter se znotraj uporabniškega računa vpisati v Bazo CV-jev oz. naložiti svoj želeni življenjepis, s katerim boste izstopali.

Obenem boste z registracijo pridobili številne prednosti, ki vam omogočajo boljši pregled nad vašimi aktivnostmi glede iskanja zaposlitve.

Izjava zadovoljne iskalke/uporabnice Baze CV-jev:

Izjava zadovoljne iskalke/uporabnice Baze CV-jev

Bodite torej v prednosti pred ostalimi in postanite proaktivni na področju iskanja zaposlitve. Spremljajte dogajanje na trgu in zagotovite stabilno zaposlitev (po napovedih se do konca leta 2021 v Sloveniji pričakuje več kot 95.000 brezposelnih, danes več kot 87.000). Delodajalci bodo vedno iskali najboljše kandidate, ki izstopajo iz povprečja (kar se je pokazalo tudi med koronakrizo), zato poskrbite, da boste tudi vi med temi srečneži.

Zdaj pa hitro posodobite svoj življenjepis, če je to potrebno, ter ga tudi vi VPIŠITE V BAZO CV-jev in si dovolite, da služba (po)išče tudi vas!

Napisala: Kaja Rozman, Optius.com

 


Prijava na newsletter