Termotehnika d.o.o.

Podjetje TERMOTEHNIKA d.o.o. je bilo ustanovljeno v začetku leta 1990. Podjetje je zraslo iz obrtne delavnice, ustanovljene leta 1972 za področje dejavnosti »instalacije centralnih kurjav«.

Poslovanje Termotehnike d.o.o. se odvija na petih lokacijah: sedež podjetja je Pod Trško goro 83 v Novem mestu, kjer imajo svoje prostore uprava, vele in maloprodaja instalacijskega materiala ter salon kopalnic. Leta 2006 smo se razširili v osrednjeslovensko regijo, kjer smo odprli vele in maloprodajno trgovino instalacijskega materiala na Gerbičevi 110 v Ljubljani. Od 1.9.2011 pa delujemo v Mariboru, Železnikova 8, na lokaciji dosedanje poslovalnice podjetja ODÖRFER. Dne 3.5.2013 pa smo odprli četrto poslovno enoto, in sicer v Celju, Mariborska cesta 86 v letu 2018 pa peto poslovalnico v Kranju, Ulica Mirka Vadnova 1. V podjetju Termotehnika d.o.o. je trenutno zaposlenih več kot 50 sodelavcev.

Glavna dejavnost podjetja Termotehnika je veleprodaja in maloprodaja na področju cevnih inštalacij oziroma na področju ogrevanja, hlajenja, prezračevanja in sanitarij. Na področju cevnih inštalacij nudimo vso opremo in materiale za ogrevanje, vodovod, plin in prezračevalne sisteme. Pri kopalnicah smo poleg prodaje kopalniške opreme poznani tudi po strokovnem svetovanju in kakovostnih 3D izrisih kopalnic. O velikosti obsega poslovanja govori tudi podatek, da z blagom, svetovanjem in izobraževanjem redno oskrbujemo montere in trgovce na področju celotne Slovenije.

Naš prodajni asortiman si lahko ogledate v naših prodajnih centrih, kjer ponujamo celovito ponudbo inštalacijskega materiala in kopalniške opreme.

Davčna št.65237803
Matična št.5343151000
Spletna stranhttps://www.termotehnika.si/
Zaposlenih50 - 99
NaslovPod Trško goro 83
Pošta8000
KrajNovo mesto