Prosta delovna mesta v podjetju Terme Čatež d.d.

Terme Čatež na treh lokacijah - na Čatežu, Mokricah in v Kopru - ponujamo gostom možnost izbire kvalitetnega počitniškega aranžmaja na morju, na slovenski obali, ali v zdravilišču in turističnem središču na celini. Družba Terme Čatež ima skupno šest hotelov s skoraj 1.500 ležišči. V kampu je prostora za 490 šotorov in prikolic, v apartmajskem naselju pa lahko gostje letujejo v 430 apartmajih, od tega jih je 89 v lasti Term Čatež. Pestrost in veliko število turističnih produktov uvrščata Terme Čatež med najprivlačnejše turistične destinacije v Evropi. Rdeča nit razvoja in ponudbe Term Čatež so termalna voda in vodni programi, s katerimi so Terme Čatež postale idealna turistična destinacija za počitnikovanje 365 dni v letu. Pri uvajanju novih produktov skušamo ostati korak pred ostalimi turističnimi podjetji in še naprej utrjevati položaj 'market leaderja' na področju vodnih programov in ponudbe aktivnega preživljanja prostega časa.

Dejavnost hotelov in podobnih nastanitvenih obratov.

Naslov Topliška cesta 35
Pošta8250
PoštaBrežice
Telefon07 4935000
Emailinfo@terme-catez.si
Spletna stranterme-catez.si
DejavnostTurizem; Kopališča in zdravilišča; Hoteli
Število zaposlenih250 do 499 zaposlenih
Davčna št.55444946
Matična št.5004896000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/TERME-CATEZ-D-D

Cilji

Kadri in kariera: Zaposleni v družbi Terme Čatež, d. d., so ključ do uspeha. So tisti, ki izpolnjujejo naše poslanstvo, vizijo in strategijo, zagotavljajo kakovost storitev ter omogočajo, da smo lahko vodilni na svojem področju. Smo podjetje, ki se lahko vsako leto pohvali s kakšno novostjo v ponudbi, saj težimo k nenehni rasti in razvoju ter izboljšanju kakovosti storitev. Pri doseganju vseh zadanih ciljev so zelo pomembni zaposleni, ki s svojim znanjem in izkušnjami, pod vodstvom visoko usposobljenega in strokovnega tima vodilnih, pripomorejo k uspešnosti podjetja. V kadrovski službi je trudimo za nenehni razvoj na delovnem mestu in zunaj njega. Tako pripravljamo in izvajamo interna izobraževanja za posamezna delovna mesta. Prav tako organiziramo različna izobraževanja z zunanjimi izvajalci, omogočamo udeleževanje seminarjev, jezikovnih tečajev ter spodbujamo in financiramo podiplomski študij. Delo pod vodstvom izkušenih kadrov v podjetju je temelj poklicnega in osebnega razvoja. Za našo razvojno strategijo sta značilna tudi ciljno vodenje za doseganje optimalnih poslovnih rezultatov ter spodbudni sistem nagrajevanja.

Storitve in/ali izdelki

V ponudbi Term Čatež se prepletajo in dopolnjujejo: - nastanitveni objekti - hoteli, apartmaji, kamp, - vodni programi - gostinski lokali, - zdravstveni (kurativni in preventivni) programi, - wellness ponudba, - kongresni centri, - športno-rekreacijska ponudba, - zabavni večerni programi v Casinoju na Čatežu, - marina, - delikatesine restavracije La Storia. Nastanitvene zmogljivosti: - hotel TERME**** - 149 sob, - hotel TOPLICE*** - 139 sob, - hotel ČATEŽ *** - 186 sob, - hotel GOLF GRAD MOKRICE**** - 29 sob v gradu, 8 sob v golf suitah*** in 11 sob v depandansi****, - APARTMAJI *** - 89 enot, - KAMP***** - 490 enot, - hotel KOPER *** - 65 sob, - Aquapark hotel ŽUSTERNA*** - 130 sob in 13 paviljonov, - Marina Portorož, Residence Marina**** - 70 apartmajev.