Prosta delovna mesta v podjetju Skupina Impol

Smo fleksibilno, inovativno in v razvoj usmerjeno podjetje, ki se ukvarja s predelavo aluminija v vrhunske polizdelke. Ti predstavljajo širok spekter ponudbe in uspešno zadovoljujejo potrebe različnih industrij. Naša temeljna konkurenčna prednost je prilagodljivost in vsestranskost, saj zadovoljujemo različne potrebe zahtevnih kupcev, s katerimi tudi predano sodelujemo pri razvoju zlitin in izdelkov.

Skupina Impol se ukvarja z izdelavo aluminija v aluminijske polizdelke. Je šesti največji slovenski izvoznik, ki je v zadnjih dvajsetih letih 5-kratno povečal svoj obseg poslovanja. Družbe skupine Impol delujejo na treh lokacijah: Slovenija, Hrvaška in Srbija. Skupina trenutno zaposluje 2300 ljudi. Naša prednost je stabilno delovno okolje s številnimi poslovnimi izzivi. Veljamo za enega najbolj cenjenih delodajalcev v Podravju, kar dokazujejo tudi številni kazalniki: visoka zavzetost zaposlenih, izjemno nizka fluktuacija in stimulativna plačna politika.

Naslov Partizanska ulica 38
Pošta2310
PoštaSlovenska
Telefon02 8453100
Emailinfo@impol.si
Spletna stranimpol.si/
DejavnostKovinski izdelki in oprema; Kovinostrugarstvo
Število zaposlenih20 do 49 zaposlenih
Davčna št.45197687
Matična št.5040736000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/IMPOL-D-O-O

Vizija

Predani smo ustvarjanju dobrih delovnih pogojev za zaposlene, ohranjanju njihovega zdravja in varnosti, vzpostavljanju poštenega odnosa do naših sodelavcev ter spodbujanju motivacije in zavzetosti za delo. Vse svoje aktivnosti usmerjamo k minimiziranju neugodnih vplivov na okolje in pospeševanju sožitja z naravo. Naše poslovanje je transparentno, pošteno in skladno z visokimi moralnimi in etičnimi standardi. Zaradi vpetosti v lokalno okolje nenehno skrbimo za sožitje s prebivalci, prispevamo k razvoju družbenih aktivnosti, pospešujemo razvoj perspektivnih interesnih dejavnosti ter prispevamo k boljši kakovosti življenja.

Storitve in/ali izdelki

Obvladujemo širok spekter aluminijevih izdelkov, pri čemer stremimo h kakovosti, k ustrežljivosti in poslovni odličnosti. Zadovoljujemo potrebe zahtevnih kupcev in uspešno prodiramo na nišne trge. Usmerjenost h kupcu, prilagodljivost in iznajdljivost nas uvrščajo v sam vrh proizvajalcev aluminijevih izdelkov. S kupci gradimo dolgoročne odnose, vzpostavljamo zaupanje in z njimi sodelujemo pri osvajanju novih znanj.