Moja zaposlitev d.o.o.

Prosta delovna mesta v podjetju Moja zaposlitev d.o.o.

Podjetje Moja zaposlitev d.o.o. je mlado, kreativno podjetje, ki je lastnik in upravljavec kariernega portala www.optius.com, ki je bil lansiran maja 2010 (takrat pod imenom www.mojazaposlitev.si). Optius.com je zaposlitveni portal namenjen tistim, ki iščejo (boljšo) zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. Z objavljanjem zaposlitvenih oglasov portal omogoča povezovanje iskalcev zaposlitve in delodajalcev. Konceptualno združuje najboljše lastnosti, oblikovne značilnosti in načela zasebnosti.

Naslov Borovec 2
Pošta1236
PoštaTrzin
Telefon01 8100200
Spletna stranoptius.com/
DejavnostMarketing in oglaševanje; Računalništvo in informatika; Obdelava podatkov; Zaposlovanje
Število zaposlenih5 do 9 zaposlenih
Davčna št.90016572
Matična št.2307421000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/MOJA-ZAPOSLITEV-D-O-O

Cilji

Cilj portala optius.com je iskalcem zaposlitve in delodajalcem pomagati, da najdejo kar iščejo na čim enostavnejši in ugodnejši način. Da bi dosegli ta cilj, smo si v teamu optius.com postavil naslednje dolgoročne cilje:

1. Aktivno pristopati k potrebam delodajalcev in iskalcev zaposlitve.
2. Zagotoviti najboljši, uporabnikom prijazen portal in strokovno podporo.
3. Nenehno zagotavljati zasebnost uporabnikov.

 

Storitve in/ali izdelki

Delodajalci imajo na portalu možnost objavljati zaposlitvene oglase, pregledovati CV-je iskalcev zaposlitve, uporabljati spletna orodja za selekcijo prijavljenih kandidatov ter skrbeti za grajenje blagovne znamke podjetja.

Na drugi strani imajo iskalci zaposlitve možnost, da sestavijo in na svojih straneh shranijo življenjepis, s katerim se potem lahko hitro prijavijo na zaposlitvene oglase, vpišejo svoj življenjepis v bazo CV-jev, imajo pregled nad iskanjem svoje zaposlitve, lahko pa se tudi naročijo na E-informator ali RSS. Ker želimo našim uporabnikom čim bolj pomagati na poti do njihovega cilja, zanje objavljamo tudi koristne nasvete in aktualne novičke.

Preobrazba mojazaposlitev v optius

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.