Prosta delovna mesta v podjetju KOMPAS SHOP d.d.

Kompas Shop d.d.

Vsi se spomnimo preteklih časov, ko so nam starši rekli, da gremo na dopust. Vedeli smo, da to pomeni le eno: ustavili se bomo v trgovini na meji, kjer nas bodo pričakali nenavadni izdelki, katerih ni mogoče nikjer drugje kupiti. Družba Kompas Shop d.d. ima za seboj dolgoletno tradicijo obstoja, od samih začetkov pa je znana po svojih vrhunskih in ekskluzivnih izdelkih. Skozi celotno našo zgodovino pa smo trdno prepričani, da nam vse to brez naših sodelavcev ne bi uspelo.

Zaposleni v podjetju Kompas Shop d.d.

Odliko vseh zaposlenih predstavljata samoiniciativnost ter pripravljenost na učenje ter pridobivanje novih znanj oziroma veščin. Iskanje novih idej in rešitev je za nas vsakodnevna rutina, prav tako kreativno in inovativno razmišljanje, usmerjeno v prihodnost.

Timsko delo postavljamo v ospredje, zato cenimo pozitivne ljudi, ki znajo med seboj sklepati dobre odnose in so vedno pripravljeni drug drugemu priskočiti na pomoč. Ne le sodelavcem, temveč tudi našim strankam. Da bi se stranke pri nas počutile čim bolj udobno in sproščeno, poleg lepo urejenih trgovin, strmimo tudi mi zaposleni – z dostopnostjo, spoštljivostjo in pozitivnim odnosom.

Naše ključne vrednote so:  

  • pozitiven odnos do dela,
  • kreativnost in inovativnost,
  • cenenost strank,
  • spoštovanje sodelavcev,
  • iskanje novih izzivov.

Vsak posameznik je pomemben

Pri nas je trud vedno poplačan. Prepričani smo, da so najbolj uspešni tisti zaposleni, katerih motivacija se neguje, zato dobre poslovne rezultate in pozitiven odnos do dela vedno nagradimo.

Za rast in razvoj naših sodelavcev skrbimo z neprestanim izobraževanjem, tako da so ti lahko še bolj uspešni pri svojem delu. Izobražujemo se na področjih prodaje in računalniških znanj, pridobivamo znanja tujih jezikov, učimo se ravnanja s strankami in reševanja konfliktov ter še marsikaj drugega. Pomembno nam je, da nam naši sodelavci zaupajo svoje predloge za izboljšave tako na področju izobraževanj, kot samega delovnega procesa. Našim zaposlenim nudimo varno delovno okolje in vse potrebne pripomočke za učinkovito izvajanje svojih nalog.

Posameznik pri nas ni zgolj številka, ampak pomemben faktor celotne ekipe. Tako kot mora biti našim sodelavcem na prvem mestu zadovoljna stranka, je nam na prvem mestu zadovoljen sodelavec.

SI ŽELIŠ KARIERE PRI NAS?

Če si se v zgornjem opisu prepoznal in si pripravljen na nove izzive v podjetju Kompas Shop d.d., nam svojo prijavo z življenjepisom pošlji na zaposlitev@kompas-shop.si

Naslov Šmartinska cesta 52
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon01 5636461
Emailinfo@kompas-mts.si
Spletna strankompas-shop.si
DejavnostDarila, spominki in domača obrt; Pijače; Tekstil in tekstilni izdelki; Tobak in tobačni izdelki; Trgovina
Število zaposlenih100 do 149 zaposlenih
Davčna št.26884836
Matična št.5004560000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/KOMPAS-SHOP-D-D

Predstavitev podjetja KOMPAS SHOP d.d.

Zajeta slika