Tehnolog mehanske obdelave (m/ž)

Danfoss Trata d.o.o.

 • Datum objave:12. 11. 2020
 • Prijave do:12. 12. 2020
 • Kraj dela: Ljubljana
Nazaj na seznam

Danfoss Trata d.o.o.

V izredno strokovno in motivirano ekipo sodelavcev Globalne tehnologije, ki se dnevno srečuje z vznemirljivimi projekti in ima neštete možnosti za strokovni razvoj, vabimo novega Tehnologa mehanske obdelave (m/ž), ki bo aktivno vpet v nadaljnji razvoj proizvodnih procesov mehanske obdelave (CNC programi, orodja in stroji) v skladu z dogovorjenimi cilji, strategijami in principi vitke proizvodnje. 

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Sodelovali boste pri:

 • Pripravi tehnologije mehanske obdelave na projektih razvoja novih izdelkov in sprememb obstoječih
 • Projektih izboljšav produktivnosti in kakovosti izdelkov in procesov
 • Skrbeli za neprestane izboljšave na področjih vašega dela. 

V okviru vaših odgovornosti bo tudi izvedba kakovostnih analiz (PFMEA, MSA, SPC), priprava tehnološke dokumentacije (nastavni listi, navodila, kontrolni plani in podobno) ter skrb za ERP sistem (SAP; matični podatki, kosovnice, tehnološki postopki...).

Dodatno dinamičnost delovnega mesta pa vam bo nudilo tesno sodelovanje s proizvodno tehnologijo, oddelkom raziskav in razvoja, oddelki kakovosti, nabave, logistike in proizvodnje, ter aktivno sodelovanje z zunanjimi deležniki.

Delovni čas
polni delovni čas

Pričakujemo

Zahtevana izobrazba
VII., VIII/1.
Zahtevane delovne izkušnje
1 - 3 let
Od kandidata pričakujemo:

Želimo si sodelavca/-ko, ki neprestano spremlja nove trende na področju tehnologij mehanske obdelave in jih aktivno prenaša v dnevno delo. Za uspešno delovanje na razpisanem prostem delovnem mestu pa pričakujemo: 

 • Zaključen Univerzitetni študij strojništva, prednost je smer Proizvodno strojništvo
 • Vsaj 2-3 let izkušenj iz področja tehnologij mehanske obdelave na podobnem ali enakem delovnem mestu (poznavanje proizvodnih tehnologij in procesov mehanske obdelave)
 • Znanje programiranja CNC strojev (prednost je poznavanje strojev Heller, DMG Mori, Index in Nakamura)
 • Sposobnost dela z deležniki na različnih nivojih, sposobnost vodenja projektov, proaktivnost, sistematičnost in sposobnost analiziranja podatkov
 • Znanje Excela na napredni ravni (vlookup, vrtilne tabele)
 • Aktivno znanje angleščine
 • Zanimanje za trende, širina znanja in sposobnost videnja široke slike

Prednost (ni pa pogoj za zasedbo delovnega mesta) predstavlja dejstvo, če poznate katerega od programov npr. MasterCam, Creo ali podobno, ter SAP, delno poznate orodja kakovosti (FMEA, SPC, MSA, kontrolne plane, flow-charte) ali pa imate izkušnje s pripravo tehnološke dokumentacije. 

Če se udobno počutite pri delu v mednarodnem okolju ter imate izkušnje pri vodenju projektov ali manjše skupine sodelavcev, je razpisana priložnost vaš naslednji karierni korak! 

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:

Ponujamo vam zaposlitev za nedoločen čas, priložnosti za strokovni in osebni razvoj ter mreženje s strokovnjaki na različnih področjih. Vpeti boste v mednarodno dinamično delovno okolje, polno izzivov, neprestanih sprememb in izboljšav. 

Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Vabljeni k čim prejšnji prijavi v slovenskem ali angleškem jeziku preko spletnega obrazca, do 12. 12. 2020.