Prosta delovna mesta v podjetju I-Rose d.o.o.

Iz vodilnega ponudnika informatike na področju kulture se v sedanjem obdobju predvsem posvečamo gospodarstvu. Pridobivamo čedalje več kompetenc na področjih upravjanja poslovnih procesov in sredstrev, analitike, svetovanja ter integracije.

Rdeča nit našega delovanja je razvoj programske opreme. Zavedamo se, da so spremembe edina stalnica v poslovnem svetu. Zato bogate izkušnje na področjih različnih IT projektov uspešno prenašamo v nove rešitve.

Dejavnost podjetja je:

• razvoj in trženje lastnega produkta na trgih EU,

• izvajanje storitev izvedbe informacijskih sistemov po naročilu.

Naslov Podšmihel 1E
Pošta3270
PoštaLaško
Telefon03 7338250
Emailinfo@i-rose.si
Spletna strani-rose.si/
DejavnostRačunalništvo in informatika
Število zaposlenih5 do 9 zaposlenih
Davčna št.25778625
Matična št.5683840000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/I-ROSE-D-O-O

Cilji

Pri najnovejših izdelkih vključujemo industrijske komponente (predvsem industrijska elektronika) v naše, do sedaj le programske rešitve. Sledimo priporočilom ITIL in smo v postopku pridobivanja standarda ISO 9001. Z učinkovitim uporabljanjem informacij, prilagodljivostjo in hitro odzivnostjo si zagotavljamo konkurenčno prednost. Vedno se veselimo novih izzivov in z nenehnim strokovnim izobraževanjem širimo obzorje tako sodelavcem, partnerjem in drugim cenjenim uporabnikom novih tehnologij.

Storitve in/ali izdelki

STORITVE:
Stalno vlaganje v znanje, opremo in infrastrukturo vam omogočajo kvalitetno izvedbo storitev, ki jih nudimo. Sledenje najnovejšim tehnološkim trendom pa zagotavlja kompetentnost in konkurenčno prednost. Ponosni smo, da smo drugačni.

-  RAZVOJ PROGRAMSKE OPREME
Izdelujemo programsko opremo po naročilu, projekte na ključ ter informacijske rešitve namenjene širokemu trgu. Razvoj programskih rešitev je naša glavna dejavnost.

-  SVETOVANJE
Partnerjem nudimo tehnološko in z IT svetom povezano poslovno svetovanje. Visoko izobraženi in usposobljeni strokovnjaki so naša prednost in zagotovilo za odlično storitev.

-  INTEGRACIJA
Naše integracijske storitve temeljijo na bogatih izkušnjah s področja EAI (Enterprise Application Integration), pridobljenem znanju in na podlagi izkušenj pripravljenih programskih orodij.

-  OUTSOURCING
Zunanje izvajanje storitev opravljamo že vrsto let. Kompetence na tem področju potrjujejo številne reference sodelovanja z najuglednejšimi domačimi IT podjetji.

PROIZVODI:
-  I-Track,
-  I-Service in
-  I-Agent.