Referent kontrolinga m/ž v oddelku finančnega kontrolinga

odelo Slovenija d.o.o.

  • Datum objave: 5. 1. 2021
  • Prijave do:31. 1. 2021
  • Kraj dela: Prebold
Nazaj na seznam

odelo Slovenija d.o.o.

Podjetje ODELO je vodilni proizvajalec in sistemski dobavitelj avtomobilskih luči za mednarodno avtomobilsko industrijo. Naše luči odlikuje visoka kakovost, inovativnost, uporaba novih tehnologij in mnoge druge prednosti. (več si lahko ogledate na www.odelo.si)

Za uresničevanje zastavljene poslovne strategije in odličnosti delovanja v prihodnosti potrebujemo nove iniciativne in kreativne sodelavce, zato vas vabimo, da se pri nas zaposlite kot: 

Referent kontrolinga m/ž v oddelku finančnega kontrolinga

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Na delovnem mestu boste odgovorni za: osnovna sredstva, investicijsko poročanje, projektni kontroling ter pomoč pri ostalih strokovnih nalogah v okviru oddelka (obdelava podatkov za analiziranje rezultatov poslovanja; priprava in posredovanje statističnih poročil glede na predpise, stroškovni in proizvodni kontroling).

Pričakujemo

Od kandidata pričakujemo:
  • najmanj VI. stopnjo izobrazbe ekonomske smeri (želene smeri računovodstvo/revizija/finance);

  • aktivno znanje angleškega jezika;
  • odlično znanje in uporaba računalniških orodij MS Office (predvsem Excel);
  • sposobnost organiziranja, analitičnega razmišljanja in reševanja kompleksnih nalog.

Ter izkazovanje naslednjih veščin in sposobnosti:

natančnost pri izvedbi, sposobnost dela v timu,  samoiniciativnost, sposobnost analitičnega razmišljanja, usmerjenost k ciljem, pripravljenost na spremembe,  kreativnost pri iskanju rešitev, komunikativnost in pripravljenost na samostojno delo.

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:

Pridobivanje izkušenj v avtomobilski industriji, timsko delo v mednarodnem in urejenem delovnem okolju s prijaznimi sodelavci, možnost strokovnega razvoja in izpopolnjevanja.

Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

vse zainteresirane kandidate, ki ustrezate omenjenim pogojem, prosimo da svoje vloge z življenjepisom in navedbo delovnih izkušenj oddate preko portala Mojedelo.com ali na elektronski naslov zaposlitev@odelo.si  s pripisom Referent kontrolinga - finančni kontroling do 31. 1. 2021.

Vaše vloge bodo obravnavane zaupno.