Prosta delovna mesta v podjetju Polycom Škofja Loka d.o.o.

V Polycom Škofja Loka d. o. o. vam nudimo storitve predelave plastičnih mas in izdelave zahtevnih orodij za brizganje. Izdelamo vam tehnično zahtevne izdelke ter montiramo sklope za različna področja: - avtomobilsko industrijo, - kompresorsko tehniko, - elektroindustrijo, - gospodinjske aparate in - izdelke za osebno nego. Trudimo se, da ne bi le zadovoljili, temveč tudi presegli vaše želje, kar nam omogoča naša strokovna usposobljenost.

Predelava plastičnih mas in orodjarstvo

Naslov
Pošta4223
PoštaPoljane
Telefon04 5070600
Emailinfo@polycom.si
Spletna stranpolycom.si
DejavnostPlastika in izdelki iz plastike
Število zaposlenih250 do 499 zaposlenih
Davčna št.90076362
Matična št.5399815000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/POLYCOM-SKOFJA-LOKA-D-O-O

Vizija

Naša vizija je postati sistemski dobavitelj v avtomobilski industriji in prepoznaven dobavitelj sklopov za ostala področja. Vizijo uresničujemo z izvajanjem strateških načrtov podjetja, ki so: - zagotavljanje zadovoljstva kupcev, partnerjev, zaposlenih in lastnikov podjetja; mednarodno uveljavljanje na evropskem tržišču, - uvajanje procesa nenehnih izboljšav z namenom zniževanja stroškov, - zagotavljanje kakovosti - stalno izobraževanje in usposabljanje kadrov - varovanje okolja.

Cilji

Povečanje obsega proizvodnje Povečanje prodaje Zagotavljanje zahtevane kvalitete proizvodov Inovativnost in ekološki vidik proizvodnje Ohranjanje vodilnega tržnega položaja na ciljnih trgih Povečati dodano vrednost na zaposlenega Povečanje naložb v razvoj novih in izboljšanje obstoječih izdelkov ter tehnologij Povečati avtomatizacijo in fleksibilnost proizvodnje

Storitve in/ali izdelki

V Polycomu vam nudimo celovito storitev izdelave plastičnega izdelka, ki ga potrebujete v svoji proizvodnji - od zasnove do proizvodnje. S tem vam prihranimo stroške in odvečne skrbi! K nam lahko pridete z grobo idejo ali načrtom za vaš izdelek, od tam pa delo prevzamemo v roke mi. To pomeni, da: - Vam že v začetnih fazah zasnove in izboljšave nudimo strokovno pomoč in vam svetujemo glede možnosti izvedbe. - To pomeni, da skupaj z vami najdemo najbolj optimalno rešitev. - Naredimo orodje - Izdelamo izdelek v količinah, ki jih potrebujete Moderen strojni park in najnovejša programska oprema nam omogočata, da se v veliki meri prilagajamo vašim željam in potrebam.