Polycom Škofja Loka d.o.o.

Predelava plastičnih mas in orodjarstvo

Davčna številka podjetja90076362
Matična številka5399815000
Spletna stranwww.polycom.si
Zaposlenih150 -199
NaslovDobje 10
Pošta4223
KrajPoljane nad Škofjo Loko
Vizija

Naša vizija je postati sistemski dobavitelj v avtomobilski industriji in prepoznaven dobavitelj sklopov za ostala področja. Vizijo uresničujemo z izvajanjem strateških načrtov podjetja, ki so: - zagotavljanje zadovoljstva kupcev, partnerjev, zaposlenih in lastnikov podjetja; mednarodno uveljavljanje na evropskem tržišču, - uvajanje procesa nenehnih izboljšav z namenom zniževanja stroškov, - zagotavljanje kakovosti - stalno izobraževanje in usposabljanje kadrov - varovanje okolja.

Cilji

Povečanje obsega proizvodnje Povečanje prodaje Zagotavljanje zahtevane kvalitete proizvodov Inovativnost in ekološki vidik proizvodnje Ohranjanje vodilnega tržnega položaja na ciljnih trgih Povečati dodano vrednost na zaposlenega Povečanje naložb v razvoj novih in izboljšanje obstoječih izdelkov ter tehnologij Povečati avtomatizacijo in fleksibilnost proizvodnje

Storitve in/ali izdelki

V Polycomu vam nudimo celovito storitev izdelave plastičnega izdelka, ki ga potrebujete v svoji proizvodnji - od zasnove do proizvodnje. S tem vam prihranimo stroške in odvečne skrbi! K nam lahko pridete z grobo idejo ali načrtom za vaš izdelek, od tam pa delo prevzamemo v roke mi. To pomeni, da: - Vam že v začetnih fazah zasnove in izboljšave nudimo strokovno pomoč in vam svetujemo glede možnosti izvedbe. - To pomeni, da skupaj z vami najdemo najbolj optimalno rešitev. - Naredimo orodje - Izdelamo izdelek v količinah, ki jih potrebujete Moderen strojni park in najnovejša programska oprema nam omogočata, da se v veliki meri prilagajamo vašim željam in potrebam.