Klepar m/ž

Adria Tehnika, d.o.o.

 • Datum objave:
  2. 7. 2024
 • Prijave do:
  31. 7. 2024 Še 14 dni
 • Kraj dela
  Zgornji Brnik, Aerodrom

Adria Tehnika, d.o.o.

Podjetje Adria Tehnika s sedežem na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana je eno vodilnih podjetij za vzdrževanje, servisiranje in delovanje letal z več kot 60 let izkušenj. Specializirano je za bazno in linijsko vzdrževanje letal v skladu z zahtevami EASA Del 145. Adria Tehnika je tudi imetnik potrdila po Delu 147 – certifikata za tehnično usposabljanje.

V celoti opremljenih hangarjih s potrebnimi orodji in opremo, Adria Tehnika izvaja vzdrževanje najbolj razširjenih ozkotrupnih letal največjih proizvajalcev, kot so: Airbus, MHIRJ (Bombardier) CRJ – za katere je Adria Tehnika pooblaščeni servisni center.

S pomočjo delavnic Adria Tehnika ponuja vzdrževalne storitve na vseh ravneh, od dnevnih pregledov do vključno največjih vzdrževalnih pregledov (t.i.D-pregledov), in najzahtevnejše modifikacije strukture, če omenimo samo nekaj primerov. Slovensko podjetje Adria Tehnika si je ustvarilo dober sloves med letalskimi družbami, zahvaljujoč visoko motiviranemu in usposobljenemu osebju, konkurenčnimi časi izvedbe pregledov, zavezanosti kakovosti, prilagodljivosti in konkurenčnim cenam.

Zahvaljujoč desetletjem izkušenj v letalski industriji, več kot 70 strankam na treh celinah in ugodni geografski lokaciji v središču Evrope ima Adria Tehnika zelo močan položaj na evropskem trgu.

Opis delovnega mesta

 • izvajanje del v okviru procesa vzdrževanja letalskih komponent in sodelovanje v procesu strukturalnih popravil
Delovni čas
polni delovni čas

Pričakujemo

 • osnovna raven znanja angleškega jezika in računalništva
 • zaželena je strojna smer izobrazbe 

Ob morebitni zaposlitvi bo moral kandidat priložiti potrdilo o nekaznovanosti in da ni v kazenskem postopku.

Zahtevana izobrazba
III., IV., V., VI/1.

Ponujamo

 • razgibano in dinamično delo,
 • zaposlitev s polnim delovnim časom,
 • strokovno izobraževanje in usposabljanje.
Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Če se želite pridružiti naši ekipi, ki deluje v dejavnosti aviacije in izpolnjujete navedene pogoje, vas vabimo, da svojo prijavo skupaj z življenjepisom in kontaktnimi podatki pošljete najkasneje do 31.7.2024 preko portala Optius.

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.