Asistent v prodaji (krajši delovni čas 20-30 ur) m/ž

Primark Trgovine d.o.o.

  • Datum objave: 5. 5. 2022
  • Prijave do:22. 5. 2022
  • Kraj dela: Ljubljana
Nazaj na seznam

Prijava na delovno mesto

Oglas ni več objavljen.

Primark Trgovine d.o.o.

Mi smo Primark – eno največjih imen v trgovini z modnimi izdelki

S koreninami na Irskem, smo v preteklih letih hiro rastli. Po 50 letih imamo več kot 80.000 zaposlenih v več kot 360 trgovinah v Evropi in Ameriki. Ljudje iz celega sveta obožujejo našo ponudbo najnovejših modnih trendov po nizkih cenah in enako bo zdaj veljal tudi za Slovenijo. Za našo popolnoma novo trgovino v Ljubljani, bomo našo Primark ekipo še povečali – iščemo predane ljudi, ki bodo del zgodbe o uspehu v Sloveniji.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Kaj boste delali?

Naši asistenti v prodaji igrajo ključno vlogo pri krepitvi našega poslovanja. Vsak uspeh naše trgovine se zgodi zahvaljujoč vsem njihovim prizadevanjem!
 
Kot Primarkov asistent v prodaji boste odgovorni za številne stvari v trgovini. Skrb za blago je glavna vsakodnevna odgovornost. Kot oblikovalec v trgovini, boste s svojo strastjo do mode poskrbeli, da bodo naše postavitve izgledale čudovito. Ne le, da boste to počeli z nenehnim obnavljanjem zalog blaga, temveč boste za to poskrbeli tudi tako, da bo trgovina vedno brezhibna, oblačila predstavljena pravilno in da boste za povečanje prodaje vedno imeli popolno ponudbo vsak dan.
 
Te vsakodnevne odgovornosti pomagajo, da vse teče gladko, vaša vloga pa bo še toliko večja. Kot obraz naše nove trgovine, boste uporabili svoje odlične sposobnosti poskrbeti za stranke, da se bodo počutile dobrodošle.  Ne glede na to ali delate na blagajnah ali skrbite za visoke standarde v garderobah, boste z veseljem pomagali in vedno želeli izboljšati vaše storitve. Te izboljšave bodo ustvarjene s pomočjo stikov z vašimi sodelavci in učenjem od vaših supervizorjev in vodij.  Trden odnos z vašo ekipo je velik del ustvarjanja dolgotrajne kariere tukaj – takšne, v kateri boste uživali vsako minuto.

Pričakujemo

Od kandidata pričakujemo:

Kaj boste potrebovali

Kaj vas dela popolnega Primarkovega asistenta v prodaji? Za začetek, ni samo enega tipa Primarkovega sodelavca. Vsak od naših ljudi je edinstven in prinaša svojo neverjetno osebnost v naše trgovine. V Ljubljani ni nič drugače. Glavne lastnosti, ki jih iščemo, so timsko delopozitivnost, radovednost, proaktivnost in sposobnost dela v hitrem tempufleksibilen odnos do dela, odličen odnos do strank, strast do mode in prilagodljivost glede delovnega časa (krajši delovni čas 20-30 ur ali polni delovni čas, od ponedeljka do sobote, 5 dni na teden

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:

Zakaj bi to storili

Če imate radi trgovino z modo in želite delati v mladem in dinamičnem okolju, vedno v stiku z našimi strankami in imate ambicije za rast, je Primark najboljša izbira za vašo prihodnost! Ne samo, da boste imeli priložnost oblikovati prodajni prostor, temveč tudi uspešno predstavljati modno blagovno znamko na trgu. Še več, ponudili vam bomo možnost, da razvijete svoj polni potencial, dobite konkurenčno plačilo in karierne priložnosti, ki bi jih pričakovali od hitro rastočega mednarodnega trgovca. Dokažite se v tej vlogi - ni omejitev, kam bi lahko šli v Primarku!

Ponujamo:

  • Pogodbo za določen čas z možnostjo podaljšanja.

  • Delo v dinamičnem in prijateljskem okolju.
  • Priložnost postati del velikega uspešnega kolektiva.
  • Konkurenčno plačilo.
  • Priložnost razviti osebne potenicale v uspešnem, mednarodnem podjetju.

Prijava na delovno mesto

Oglas ni več objavljen.