Prosta delovna mesta v podjetju Zagožen d.o.o.

Podjetje Zagožen d.o.o. je specializirano za prodajo izdelkov za zunanji vodovod in kanalizacijo. Delež lastne proizvodnje predstavlja preko 25 %. Velik delež prodaje pa predstavljajo artikli tujih in slovenskih proizvajalcev, ki jih zastopamo na slovenskem trgu => VIDEO

Smo podjetje s tradicijo, prisotno na trgu že 45 let. Ohranjamo status razvojnega dobavitelja, v Sloveniji spadamo med vodilne proizvajalce in prodajalce materialov za vodovod in kanalizacijo. Poznani smo tudi zunaj meja, predvsem na južnih trgih. Pri kupcih nas odlikuje predvsem fleksibilno prilagajanje, lastna stalna zaloga blaga, ki znaša preko 2 mio. EUR in možna takojšnja brezplačna dostava blaga poslovnim partnerjem kjerkoli v Sloveniji.

Vso blago dostavimo z lastnimi kamioni brezplačno kamorkoli po Sloveniji. Naš vozni park obsega šest kamionov s prikolico, kamionet in kombi.

glava o podjetju

Zakaj postati naš sodelavec?

->  Kakšnega kandidata se najbolj razveselite?

V našem podjetju se razveselimo vsakega kandidata za zaposlitev, saj ima vsak kandidat svoje karakteristike in prednosti. Glede na to tudi preverimo možnost skupnega sodelovanja v skupini naših podjetij. Kandidatom prisluhnemo in jih kadrujemo na delovna mesta, ki jih ocenimo kot najbolj primerna glede na njihovo osebnost, osvojene spretnosti in pridobljene delovne izkušnje. Pri kandidatih je pomembno tudi, da sprejmejo pravila in kulturo podjetja, se vključijo v sistem, saj lahko podjetje deluje dobro le kot celota in ne kot posameznik.

->  Kaj bi položili na srce vsem, ki se k vam prijavijo na prosto delovno mesto?

Vsem kandidatom svetujem, naj najprej preverijo ali ustrezajo pogojem na razpisana prosta delovna mesta. Ter, da že v vlogah in kasneje na razgovorih podjetju predstavijo resnično stanje, resnične kompetence, izkušnje. Izrazijo svoje želje, videnje. Vprašajo, česar ne razumejo ali kar jih zanima. Potvarjanje resničnega stanja se namreč na delovnem mestu hitro pokaže, kar zavira ne samo delovni proces temveč tudi razvoj vsakega posameznika.

->  Kaj menite, da mora »imeti« vsak dober kadrovik?

Predvsem mora znati poslušati in prisluhniti. Imeti mora znanje iz različnih pravnih področij. Kadrovik ni več samo kadrovik, je opora vodstvu in hkrati svetovalec zaposlenim. Zaposleni vse pogosteje potrebujejo pomoč pri urejanju najrazličnejših razmerij in iščejo pomoč in nasvete tudi v kadrovski službi. Dobro mora poznati sitem v katerem deluje. Biti mora prijazen in delati s pozitivno energijo.

->  Kako bi na kratko opisali kolektiv v vašem podjetju?

Kolektiv z znanjem, duhom povezanosti, sodelovanja, domačnosti, velike družine in pripadnosti. Uspešen in razvojno naravnan kolektiv.

➕   Katere prednosti dela v podjetju bi posebej izpostavili?

Raznoliko delo, več različnih delovnih mest, možnost rotacije med delovnimi mesti, možnost priučitve in napredovanja po hierarhiji delovnih mest. Dolgoročne zaposlitve v finančno stabilnem podjetju. Novi moderni proizvodni prostori in novi moderni stroji, organizirana raznolika in topla prehrana, brezplačni napitki in brezplačni parkirni prostori. Redna izplačila plač, regresa in božičnice. Možnost kariernega razvoja.

Odgovore pripravila: Viktorija Kričaj, Vodja kadrovske službe

noga o podjetju

Zagozen stavba


Poslovna stavba Zagožen d.o.o.

 

Naslov Cesta na Lavo 2A
Pošta3310
PoštaŽalec
Telefon03 7131420
Emailinfo@zagozen.si
Spletna stranzagozen.si/si/
DejavnostKomunalna infrastruktura; Trgovina
Število zaposlenih20 do 49 zaposlenih
Davčna št.83326278
Matična št.5549604000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/ZAGOZEN-D-O-O