Prosta delovna mesta v podjetju XAL svetila d.o.o.

Družba XAL je svojo zgodbo začela pisati pred več kot 30 leti. Zanjo so značilne hitra rast, dinamika in tehnične inovacije. Danes je družba XAL mednarodno delujoče podjetje s 1.300 zaposlenimi, prisotna pa je na 30 mednarodnih lokacijah. 

XAL je strokovnjak za tehnične rešitve razsvetljave, osvetljuje trgovine znanih blagovnih znamk, moderne poslovne stavbe, ekskluzivne hotele, restavracije in zasebne hiše po vsem svetu. Vsak dan dvomimo v meje tega, kar je tehnično izvedljivo, da bi ustvarili izjemne svetlobne rešitve. Zaposlenim ponujamo veliko kreativne svobode in razvojnih priložnosti. Skupaj z vami bi radi nadaljevali našo zgodbo o uspehu.

Naslov Nemčavci 75
Pošta9000
PoštaMurska
Telefon02 5303302
Spletna stranxal.com
DejavnostSvetila
Število zaposlenih200 do 249 zaposlenih
Davčna št.44149654
Matična št.2351293000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/XAL-SVETILA-D-O-O

Vizija

Postati vodilno podjetje na trgu z vidika inovacij, in sicer s hitrim in še posebej kakovostnim uvajanjem nove tehnologije v nove produkte. 

Naš cilj je ponuditi rešitve razsvetljave, ki se odlikujejo z visoko uporabnostjo strank. Ustvarjamo izdelke, ki so odlični na področju osvetljevanja, energetske učinkovitosti, kakovosti, oblike, montaže in vzdrževanja.

Naše vrednote:

  • Usmerjenost k strankam – prilagajmo se našim strankam
  • Osebna zavezanost – motivirano in usposobljeno osebje kot osnova za uspeh
  • Odprtost – pogovarjamo se med seboj
  • Prilagodljivost – odprti smo in pripravljeni na spremembe
  • Zanesljivost – držimo svojo obljubo
  • Poslovni uspeh – zagotavlja trajnostno blaginjo in razvoj
  • Odgovornost – ni nam vseeno!

 

 

Storitve in/ali izdelki

Sodobna zasnova razsvetljave zahteva maksimalno prilagodljivost - točno to, kar ponujamo z našimi inovativnimi novimi izdelki. Ne glede na to, ali je univerzalno uporabna ali prilagojena posameznim zahtevam: XAL razvija inteligentne svetlobne rešitve, ki vam omogočajo izjemno svobodo oblikovanja za izvajanje vaših projektov.