Prosta delovna mesta v podjetju STEKLARNA ROGAŠKA d.o.o.

Steklarna Rogaška d.d. je eden izmed vodilnih proizvajalcev kristalnih izdelkov na svetu, blagovno znamko Rogaška pa na svojem področju uvrščamo na najvišji nivo, tako s ceno, kakovostjo kot tudi inovativnostjo v obliki. V Steklarni Rogaška se zavedamo, da ne oblikujemo vsakdanjih predmetov. Oblikujemo ravnovesje med funkcionalnostjo in estetiko. Z vsakim našim izdelkom si drznemo vplivati in delno oblikovati tudi občutke uporabnika. Zavedamo se moči lepote, ki jo ima kristal, zato ga namenjamo ljudem, ki cenijo plemenitost duha, znanje, kulturo in umetnost. V Rogaški negujemo in nadaljujemo tradicijo starih steklarskih veščin ročnega izdelovanja, saj ne želimo, da bi ta poklic in dejavnost izumrla. S tem ohranjamo skoraj 350-letno umetnost izdelave kristalnih izdelkov na slovenskem. Ohranjamo izdelke, ki mnogokrat nastopajo kot glasniki slovenske kulture, znanja in izvirnosti idej.

Proizvodnja votlega stekla.

Naslov Ulica talcev 1
Pošta3250
PoštaRogaška
Telefon03 8180113
Emailinfo.rogaska@fiskars.com
Spletna stranrogaska-crystal.com
DejavnostSteklarstvo in stekleni izdelki
Število zaposlenih500 do 999 zaposlenih
Davčna št.46716343
Matična št.5045657
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/STEKLARNA-ROGASKA-D-O-O

Vizija

POSLANSTVO Steklarna Rogaška na podlagi več kot 350-letne tradicije z vrhunskimi izdelki iz kristala ustvarja in plemeniti ambiente ter tako krepi njihovo doživljanje.

VREDNOTE Vrednote zaposlenih v podjetju so:

  • doseganje odličnosti,
  • kolegialnost med zaposlenimi,
  • odličen osebni odnos s kupci,
  • nudenje učinkovitega servisa sodelavcem in kupcem,
  • pripadnost firmi v kateri ustvarja že vrsta generacij prebivalcev Rogaške in okolice,
  • družini prijazno podjetje,
  • odgovornost do naravnega okolja,
  • odgovorno ravnanje s sredstvi podjetja.

www.fiskarsgroup.com

Cilji

S predanim in odgovornim delom, s stalnim doseganjem vrhunske kvalitete izdelkov, s točno dobavo, z odličnim osebnim odnosom s kupci, z učinkovitim servisiranjem potreb sodelavcev in kupcev, ustvarjamo presežno vrednost za zaposlene, kupce, partnerje ter lastnike podjetja. Ustvarjamo in krepimo globalno prepoznavnost slovenske blagovne znamke Rogaška. To dosegamo: z negovanjem in nadgrajevanjem tradicionalnih veščin pri obdelavi stekla; z vrhunskim strokovnim znanjem; s partnerstvom z uglednimi kupci v veleprodaji; z vlaganji v napredno, sodobno okoljsko tehnologijo in inovativnostjo v vseh fazah poslovanja in z uveljavljanjem lastnih smernic v oblikovanju stekla.