Softnet d.o.o.

Prosta delovna mesta v podjetju Softnet d.o.o.

SoftNET informacijske infrastrukture d.o.o. je pomemben regijski telekomunikacijski dejavnik, ki deluje na področju JV Evrope in se vedno bolj širi tudi po BRIC regiji. S svojim omrežjem SoftNET omogoča odlično povezljivost podjetij v omenjeni regiji ter v sodelovanju s partnerji tudi izven nje. Način izvedbe SoftNET-ovega omrežja poslovnim subjektom omogoča odzivne in kakovostne povezave v svet.

Podjetje Softnet deluje že 23. leto kot ponudnik telekomunikacijskih storitev namenjenih poslovnim uporabnikom. V skladu s svojo vizijo širjenja po JV Evropi in Aziji, so v teh regijah zgradili najbolj napredno IP omrežje.

Softnet-ova prednost je, da lahko podjetjem, tudi največjim, zagotovijo celostne telekomunikacijske storitve, ki so v celoti prilagojene potrebam posameznega podjetja. Strankam nudijo vso podporo na enem mestu, so hitro odzivni in prilagodljivi.

Podjetje je prisotno že v 16 državah. Od tega beleži pisarne v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Makedoniji, Bolgariji, Romuniji, na Kitajskem, v Vietnamu in Filipinih. V Sloveniji imajo 18 zaposlenih, po vsem svetu pa več kot 55.

Naslov Borovec 2
Pošta1236
PoštaTrzin
Telefon01 8100100
Emailinfo@softnet.si
Spletna stransoftnet.si
DejavnostRačunalništvo in informatika; Telekomunikacije
Število zaposlenih10 do 19 zaposlenih
Davčna št.60527935
Matična št.5970814000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/SOFTNET-D-O-O

Vizija

Poslanstvo SoftNET d.o.o. je partnerjem nuditi kvalitetne, zanesljive in varne povezave ter strokovno tehnično podporo. Sledimo zahtevam telekomunikacijskega trga in potrebam naših partnerjev, zato redno vlagamo v razvoj, da lahko nudimo najboljše rešitve. Z rešitvami prilagojenimi različnim podjetjem omogočamo sodoben način poslovanja in konkurenčnost. Prizadevamo si za zaupljiv odnos z našimi partnerji, zato smo dostopni kadarkoli in morebitne probleme rešujemo takoj. S svojim omrežjem podjetjem omogočamo odlično povezljivost.

Cilji

Že od samega začetka se podjetje usmerja predvsem v podatkovne komunikacije, z razvojem in konvergenco tehnologij pa se širi tudi spekter SoftNET-ovih rešitev in storitev.

Storitve in/ali izdelki

IP telefonija, internet, podatkovni prenosi, kolokacija strežnikov, IP MPLS, registracija domen ...

SoftNET makes a difference to your business

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.