Prosta delovna mesta v podjetju SKB d.d.

Začenjamo novo poglavje, ki ga zaznamujeta novo lastništvo banke in nova podoba blagovne znamke, za katero še vedno stojimo bančniki, ki svojim strankam nudimo enako mero strokovnosti, prijaznosti in udobja.

Banko SKB odlikujejo sodobnost, inovativnost in pogled v prihodnost. Ponosni smo, da znamo prisluhniti vašim potrebam in se nanje kar najbolje odzvati. Naš cilje je, da z vami razvijamo trajen odnos, ki temelji na medsebojnem zaupanju in iskanju najboljših rešitev.

Naslov Ajdovščina 4
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon01 4715555
Emailinfo@skb.si
Spletna stranskb.si/
DejavnostBanka; Finančne storitve; Leasing
Število zaposlenihNi podatka o zaposlenih
Davčna št.40502368
Matična št.5026237000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/SKB-D-D

Vizija

POSLANSTVO IN VIZIJA:

Poslujemo skladno z našimi ključnimi vrednotami, ki so skupinski duh, odgovornost, inovativnost in predanost. Verjamemo, da je to osnova za spodbudno poslovno okolje in zdrave dolgoročne poslovne odnose.

Ponujamo vam raznovrsten nabor visoko konkurenčnih produktov in kakovostnih storitev. Našo banko odlikujeta sodobnost, inovativnost ter učinkovita odzivnost na vaša pričakovanja in tržne spremembe.

Strankam prijazno banko ustvarjamo s prilagajanjem bančnih storitev vašim željam in potrebam. Verjamemo, da posamezniki, ki premikajo svet, vodijo vse v boljšo prihodnost, zato z njimi razvijamo trajen odnos, ki temelji na medsebojnem zaupanju in iskanju najboljših in varnih rešitev.