Schachermayer d.o.o., Trzin

Podjetje Schachermayer združuje 179 letno tradicijo kakovosti s sodobnimi modernimi trendi. Z eno od najrazvitejših logistik v Evropi vam nudi izbiro med več kot 150.000 različnih artiklov priznanih blagovnih znamk na področju obrti in industrije, pohištva, stavbnega pohištva, kovinarstva, steklarstva in arhitekture.

Število zaposlenih: 46

Širok prodajni asortiment, moderna logistika z inovativnimi uslugami postavljajo podjetje Schachermayer med vodilna podjetja na področju obrti in industrije, pohištva, stavbnega pohištva, kovinarstva, steklarstva in arhitekture.

Naslov Motnica 6
Pošta1236
PoštaTrzin
Telefon01 5610200
Emailinfo@schachermayer.si
Spletna stranschachermayer.si
DejavnostOgrevalna tehnika; Kovinski izdelki in oprema; Stavbno pohištvo; Pohištvo in oprema; Trgovina
Število zaposlenih20 do 49 zaposlenih
Davčna št.28019253
Matična št.5687870000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/SCHACHERMAYER-D-O-O-TRZIN

Vizija

97 – 48 – 10

To ni telefonska številka, je logistična enačba za hitro dobavo v vsakem trenutku.

"97% vseh artiklov je takoj dobavljivih in v maksimalnem roku 48 ur dostavljivih kupcu. Izdaja blaga za osebni prevzem iz skladiščnega mesta v 10 minutah."

Storitve in/ali izdelki

Stavbno okovje, okrasno stavbno okovje, okovje za steklo, pohištveno okovje, okrasno pohištveno okovje, pritrdilna tehnika, orodja, luči in svetilna tehnika, stroji in orodja, stroji za kovine, stroji za les, pomivalna korita, vgradni kuhinjski elementi, zaključno stavbno okovje in skladiščna tehnika.