Sava Turizem d.d.

Ponudba raznolikih doživetij na številnih destinacijah in letoviščih v Sloveniji. Naslov podjetja: Dunajska cesta 152 1000 Ljubljana

Davčna številka podjetja53667409
Matična številka5301971000
Spletna stranwww.sava-hotels-resorts.com
NaslovDunajska 152
Pošta1000
KrajLjubljana
Telefon04 20 66 054
VizijaVIZIJA: Ohraniti in nadgraditi želimo položaj vodilne družbe na področju turizma v Sloveniji. Povezati želimo vse naše destinacije, ponudbe in nastanitve predvsem v smislu pojavljanja pod krovno blagovno znamko, skupnega nastopa na domačem in tujih trgih ter sistematičnega trženjskega in prodajnega programa in pristopa. Vse to z namenov dviga nivoja storitve, povečanja dodane vrednosti za gosta in nudenja superiorne izkušnje doživetja gosta. Blagovna znamka Sava Hotels & Resorts pomeni spoj zanesljive kakovosti, prijaznega gostoljubja in raznolikih doživetij, ki jih ponuja bogato naravno okolje Slovenije.
Storitve in/ali izdelkiPONUDBA: - wellness, - golf, - kongresi in srečanja, - vodni parki, - zdravstvo, - kulinarika, - zabava za vso družino, - aktivno poletje in zima, - poroke in slavja in - kampiranje. LOKACIJE: - Bled, - Moravske Toplice, - Ptuj, - Lendava, - Radenci in - Banovci.